O ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Νίκη με 2-1 στα Γιάννινα – Ο Ατρόμητος 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης

22:39 2/6/2013 - Πηγή: BankWars
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ: ΠΑΟΚ 13, Ατρόμητος 11, Αστέρας 9, ΠΑΣ Γιάννινα 7ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, επικράτησε 1-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και σε συνδυασμό με το ευνοϊκό γι’ αυτόν αποτέλεσμα (0-0) στο παιχνίδι Ατρόμητος- Αστέρας Τρίπολης θα δώσει το παρών

στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο “Δικέφαλος” έχανε 0-1 στο ημίχρονο μετά από γκολ που δέχθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Ντε Βινσέντι, έπειτα, πάντως, από τραβηγμένη απόφαση του Μάνταλου να δώσει την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Κωνσταντινίδη στον Βίλα. Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, δεν έδειχνε στο πρώτο μέρος ότι μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ο “Δικέφαλος” με την είσοδο των Σαλπιγγίδη και Κίτσιου έγινε πιο επιθετικός και με δύο “χρυσά” γκολ σε πέντε λεπτά, από Κατσουράνη στο 70′ και Σίλντενφελντ στο 74′, έπειτα από ισάριθμες φανταστικές εκτελέσεις φάουλ του Λίνο, ανέτρεψε την κατάσταση και πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0 – Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ο Ατρόμητος κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει το δρόμο για τα δίχτυα. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Μπαντής εξουδετέρωσε τα σουτ των Λαζαρίδη και Ναπολεόνι, ενώ μία πολύ καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ είχε ο Ιγκλέσιας στο 20ό λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Μία φανταστική ενέργεια του Σουμπίνιο στο 24′ κατέληξε σε μία υπέροχη απόκρουση του Μπαντή στη δεξιά του γωνία. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το καλοχτυπημένο φάουλ του Γιαλούση, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Ράντμαν.

Ο Μπαντής συνέχισε την πολύ καλή του εμφάνιση, αποκρούοντας με υπερένταση το δυνατό μακρινό σουτ του Πίτου Γκαρσία στο 33ο λεπτό και μπλοκάροντας το σουτ του Σκόνδρα ένα λεπτό αργότερα. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σκοράρει σε μία φάση, όπου ο Ουσέρο είχε κρεμαστεί από το οριζόντιο δοκάρι και με το χέρι απέτρεψε την μπάλα από το να παραβιάσει την εστία της ομάδας του. Ο Κάκος δεν πρόσεξε την παράβαση, καθώς ήταν πράγματι μία δύσκολη φάση, και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Οι πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Περιστερίου, με τον Σουμπίνιο να χάνει μοναδικό τετ-α-τετ στο 56′ χάρη σε νέα απόκρουση του Μπαντή. Ο τερματοφύλακας των Αρκάδων είπε “όχι” για μια ακόμη φορά στον Βραζιλιάνο λίγα λεπτά αργότερα, αλλά και στο σουτ του Ιγκλέσιας.

Ακόμα και μετά την κόκκινη κάρτα στον Σανκαρέ στο 78′, η εστία των φιλοξενούμενων δεν παραβιάστηκε, αφού το τελείωμα του Καραγκούνη στο 88′ δεν ήταν καλό, ενώ το αποκορύφωμα ήταν το δυνατό σουτ του Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις, με τον Καλαντζή να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

ΠΗΓΗ: SPORT24.GR

Keywords
Τυχαία Θέματα