MONEY TALKS

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Οι πολίτες έδειξαν χθες ότι στη γενική εικόνα δεν θέλουν να αλλάξει ιδιαίτερα το σκηνικό. Αν ήθελαν, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ που είναι εν δυνάμει η επόμενη κυβέρνηση, θα ήταν πανελλαδικά ίσως και διπλάσια. Οι πολίτες στέλνουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Τώρα, το τι θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή αποκτά εξαιρετική σημασία κυρίως όσον αφορά στην ευρωκάλπη. Δημοσκοπήσεις; Αφήστε το καλύτερα…

Τα διλήμματα

τις επόμενες έξι ημέρες θα πάρουν φωτιά. Οικονομικοίπαράγοντες πάντως κρίνουν ότι τα αποτελέσματα της χθεσινής ημέρας δεν δικαιολογούν τη συνέχεια στο «σύνθημα» μνημόνιο – αντιμνημόνιο. «Ποιά σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή; Καμία.»

Στον τραπεζικό χώρο οι διοικήσεις παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο και εκτιμούν ότι η σταθερότητα θα συνεχιστεί. Βέβαια, η σταθερότητα δεν ειναι μονοπώλιο κανενός.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον τομέα της υγείας αρχής γενομένης με την συγχώνευση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν με το Υγεία. Πρωταγωνιστής ο Μιχάλης Σάλλας, τα σχέδια του οποίου αρχίζουν να περνούν σάρκα και οστά.

Το δάνειο των 90 εκατ ευρώ που ειχε πάρει ο Α. Βγενόπουλος μέσω της σερβικής θυγατρικής της MIG, έχουν ως εγγύηση ακίνητα στην Σερβία. Αυτό λοιπόν το δάνειο θα μετατραπεί σε μετοχές και η Πειραιώς θα αποκτήσει το 17,7% της MIG.

Οι αλλαγές που έρχονται στα warrants αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα γίνουν επιμέρους από την κάθε μια τράπεζα. Η Πειραιώς έχει έτοιμη την πρόταση και μαθαίνω οτι θα την καταθέσει τις επόμενες εβδομάδες.

Σχέδιο-πρόταση ετοιμάζει και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Το εξετάζουμε, λέει η Αναστασία Σακελλαρίου, χωρίς ομως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές θα ανακοινωθεί ο στρατηγικός επενδυτής στην AtticaBank

O Bankieris

Original article: MONEY TALKS.

Keywords
Τυχαία Θέματα