MIG: Επίθεση κατά Βαξεβάνη – Διαψεύδει δημοσιεύματα του HotDoc

Η MIG έχει ζητήσει με αναφορά της στην δικαιοσύνη την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα σε σχέση με τις δραστηριότητες της Λαϊκής, ξεκαθαρίζει ο όμιλος με αφορμή δημοσιεύματα.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Ορισμένα sites, με προεξέχον το site του κ. Βαξεβάνη κατά του οποίου εκκρεμούν ήδη

3 μηνύσεις και μια αγωγή, δημοσίευσαν σήμερα την «είδηση» ότι «η Εισαγγελία Διαφθοράς ερευνά Βγενόπουλο μετά τις αποκαλύψεις του HotDoc» «Εισαγγελείς διαφθοράς μπαίνουν στην MIG», κ.λπ.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την «είδηση» αυτή και εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τον αποτροπιασμό μας για το είδος της δημοσιογραφίας που αντιπροσωπεύει.

Η αλήθεια είναι ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας μας της 3-9-2013, η MIG είχε ανακοινώσει, μεταξύ άλλων, ότι η ίδια η MIG είχε καταθέσει από καιρού αναφορά στην αρμόδια Ελληνική Ποινική Δικαιοσύνη ζητώντας την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα κατά παντός υπευθύνου (Έλληνα ή Κύπριου) σε σχέση με τις δραστηριότητες της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ για την περίοδο 2006 μέχρι 29 Μαρτίου 2013, δηλαδή και για την περίοδο μετά την αποχώρηση της Διοίκησης των Ελλήνων που έγινε το Νοέμβριο του 2011.

Η προκληθείσα από τη MIG δικαστική διερεύνηση κρίθηκε απαραίτητη για να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να σταματήσει επιτέλους η διάδοση και αναμετάδοση αστήρικτων και συκοφαντικών δήθεν ‘ειδήσεων’ και ‘πληροφοριών’».

Original article: MIG: Επίθεση κατά Βαξεβάνη – Διαψεύδει δημοσιεύματα του HotDoc.

Keywords
Τυχαία Θέματα