MEGA: Δάνεια 116 εκατ. ευρώ, αρνητική καθαρή θέση 5,8 εκατ. ευρώ και εκτός ταμπλώ Χρηματιστηρίου…

07:39 9/3/2016 - Πηγή: BankWars

Τo Mega στο εννεάμηνο είχε καθαρή θέση -5,8 εκατ. ευρώ, δάνεια 116 εκατ. ευρώ και ζημιές 31 εκατ. ευρώ. Βασικοί μέτοχοι είναι: Πήγασος 32,73% και ΔΟΛ 22,11%.

Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, το Χρηματιστήριο ανέστειλε από χθες 8 Μαρτίου 2016 τη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ».

Οι μετοχές της εταιρείας θα παραμείνουν σε αναστολή διαπραγμάτευσης μέχρι η εταιρεία

να παράσχει ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό για

τα αποτελέσματα της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου,τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προβεί ή προτίθεται να προβεί η εταιρεία, δοθέντος του γεγονότος ότι την 29.2.2016 έχει λήξει η περίοδος χάριτος (waiver) που είχε τεθεί από τις πιστώτριες τράπεζες και

τυχόν άλλες πληροφορίες οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Η Τηλέτυπος θα ελεγχθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης και τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής που παρακολουθούν τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των Ανωνύμων Εταιρειών.
Η διοίκηση της εταιρείας μπορεί να αποφασίσει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τους επόμενους μήνες αλλά πρέπει να ξεκινήσει τη διαδικασία σχεδόν από το μηδέν. Η διοίκηση της Τηλέτυπος με σχεδόν άδεια ταμεία θα κληθεί να αντιμετωπίσει θέματα όπως είναι οι πληρωμές των εργαζόμενων στα τέλη του μήνα, να εξοφλήσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ της σταθερής τηλεφωνίας και κυρίως να διατηρήσει ένα επίπεδο συνεργασίας με τους προμηθευτές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα