Lamda Development: Απ΄το καλό στο καλύτερο τα εμπορικά της κέντρα – Αύξηση πωλήσεων

10:47 2/5/2014 - Πηγή: BankWars

Εντυπωσιακή είναι η ανάκαμψη των τριών εμπορικών της Lamda Development που συνεχίστηκε και κατά το πρώτο φετινό τρίμηνο, σύμφωνα με την διοίκηση της εταιρείας.

Ο οικονομικός διευθυντής της Lamda, κ. Βασίλειος Μπαλούμης, ανέφερε κατά την παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, πως στο δεύτερο εξάμηνο του 2013 στα The Mall, Golden Hall και Mediterranean Cosmos

ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε κατά 1,5% και ο τζίρος των καταστημάτων κατά 6,1%.

Ακόμη πιο ισχυρή άνοδος όμως παρουσιάζεται φέτος, καθώς στο πρώτο τρίμηνο του 2014 οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 8% (στο +3% η επισκεψιμότητα) και ιδιαίτερα ο Μάρτιος έκλεισε με άνοδο της τάξεως του 15%!

Η διοίκηση της Lamda Development παρέθεσε στοιχεία που δείχνουν την υπεραπόδοση των καταστημάτων των εμπορικών της κέντρων κατά την περίοδο της κρίσης, μεταξύ των οποίων:

• Το ποσοστό πληρότητας που από 99% το 2008 υποχώρησε στα τρία εμπορικά κέντρα της Lamda στο 97% το 2013, όταν εκτιμάται πως στα εμπορικά καταστήματα της Αττικής το ίδιο ποσοστό από το 95% το 2008 κατρακύλησε πέρυσι στο 75%, αφού προηγουμένως το 2012 είχε πέσει και ακόμη χαμηλότερα (70%).

• Οι λιανικές πωλήσεις των καταστημάτων των εμπορικών κέντρων της Lamda ήταν ελαφρά μονοψήφιες από το 2008 έως το 2013, όταν κατά μέσο όρο στα καταστήματα της Ελλάδας το ποσοστό πτώσης υπερέβη το 60%.

Original article: Lamda Development: Απ΄το καλό στο καλύτερο τα εμπορικά της κέντρα – Αύξηση πωλήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα