K. Mητσοτάκης: Θέατρο σκιών από την κυβέρνηση για το Σκοπιανό – Προσοχή στην οικονομία το 2018

12:37 9/1/2018 - Πηγή: BankWars

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεςδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους τομεάρες του κόμματός του. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προειδοποίησε ότι το 2018 εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους για την οικονομία, ενώ τόνισε ότι θα είναι μια χρονιά πολιτικών αλλαγών.

Για το ζήτημα των Σκοπίων είπε πως θέλει να είναι ξεκάθαρος: η κυβέρνηση είναι αυτή που έχει την ευθύνη της διαπραγμάτευσης. Επέλεξε να την κάνει εν κρυπτώ, χωρίς να υπάρξει καμία ενημέρωση της αντιπολίτευσης. Προς το

παρόν το μόνο που βλέπουμε είναι ένα θέατρο σκιών με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας να προσπαθεί να κρατηθεί στην καρέκλα του και τον ΥΠΕΞ να λέει χθες ότι δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία μόνο στα Ελληνικά. Λες και μπορούμε εμείς να επιβάλουμε σε ξένες χώρες να μιλήσουν τη γλώσσα μας».

«Αστεία πράγματα για μια πολύ σοβαρή υπόθεση».

«Όπως τόνισε η χώρα έχει εθνική γραμμή, αυτή που χαράχθηκε στο Βουκουρέστι από την κυβέρνηση Καραμανλή. Προφανώς αυτή είναι και η θέση της Νέας Δημοκρατίας».

Όπως θύμισε το 2007 η τότε κυβέρνηση υπερασπίστηκε τις εθνικές θέσεις και «το ελάχιστο που έχει να κάνει σήμερα η κυβέρνηση είναι να προασπίσει το κεκτημένο του Βουκουρεστίου στο σύνολό του, γιατί το θέμα δεν αφορά μόνο την ονομασία..»

Keywords
Τυχαία Θέματα