HOL – Κόκκαλης: Βλέπει εξαγορές και συγχωνεύσεις στον κλάδο – “Δεν σηκώνει πάνω από 3 παίκτες η αγορά”

Η διοίκηση της Hellas Online εξέφρασε την άποψη ότι η αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, θα παραμείνει και το 2014 υπό πίεση, λόγω του σκληρού ανταγωνισμού των παικτών της αγοράς και της μείωσης των τελών τερματισμού. Εξέφρασε δε την πρόβλεψη πως στο σύνολο της χρονιάς μπορεί να υπάρξει, ως αποτέλεσμα, ήπια υποχώρηση του τζίρου της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της HOL, Κωνσταντίνος Κόκκαλης, εξέφρασε στη σημερινή

γενική συνέλευσης των μετόχων την πεποίθηση πως η επόμενη μέρα στον κλάδο φέρνει αναπόφευκτα συγκέντρωση μεριδίων μέσω συγχωνεύσεων ή εξαγορών, προβλέποντας μάλιστα πως η αγορά δεν μπορεί να «σηκώσει» πλέον πάνω από 3 παίκτες.

Τόνισε πως η τάση σύγκλισης της σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και της συνδρομητικής τηλεόρασης θα ενισχυθεί, ενώ προέβλεψε πως θα υπάρξουν επενδύσεις των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών σε start ups προκειμένου να ενισχυθεί η θέση τους στις νέες τεχνολογίες.

Τέλος, ερωτηθείς για τη συνεργασία και τις εν εξελίξει συζητήσεις με τη Vodafone, ο κ. Κόκκαλης χαρακτήρισε τη συνεργασία των δύο εταιρειών «πολύ σημαντική, την οποία και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε».

Original article: HOL – Κόκκαλης: Βλέπει εξαγορές και συγχωνεύσεις στον κλάδο – “Δεν σηκώνει πάνω από 3 παίκτες η αγορά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα