Goody’s Burger House: Οι νέες συσκευασίες φέρνουν την καθημερινότητα πιο κοντά στη βιώσιμη ανάπτυξη

Tα Goody’s Burger House, αποτελούν την εταιρεία που σύστησε στο ελληνικό κοινό τον όρο burger κατέχοντας ηγετική θέση στην επώνυμη αγορά εστίασης στην χώρα μας

Σήμερα, ένα από τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη σε παγκόσμιο επίπεδο είναι η διαχείριση των φυσικών πόρων και η επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Στην χώρα μας, οι Έλληνες καταναλωτές

είναι πλέον περισσότερο εξοικειωμένοι με φιλικές προς το περιβάλλον εταιρείες και μάρκες, καθώς επίσης έχουν αποκτήσει καλύτερη γνώση για εταιρείες, που δεν επιβαρύνουν το οικοσύστημα με τη λειτουργία και τα προϊόντα τους. Μια από τις βασικές αρχές τόσο των Goody’s Burger House είναι ο σεβασμός και η ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, για αυτό και μεταξύ άλλων μεριμνούν προκειμένου η πλειοψηφία των συσκευασιών τους να είναι σχεδιασμένες ώστε να έχουν το μικρότερο δυνατόν περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Τα Goody’s Burger House, αντιλαμβανόμενα πλήρως την ολοένα και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος, και θέλοντας εμπράκτως να συμβάλλουν σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό, προχώρησαν σε μια ακόμη επιπλέον κίνηση: στο σχεδιασμό νέων συσκευασιών Delivery & Take Away από χαρτόνι, που είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα πρότυπα του φορέα FSC® (Οργανισμός Βιώσιμης Διαχείρισης Δασών). Το νέο χαρτόνι (Brown Color του οίκου MM) αντικατέστησε το πρωτογενές που χρησιμοποιούταν μέχρι σήμερα, καταργώντας παράλληλα τη χρήση πολυαιθυλενίου (PE) που υπήρχε στις προηγούμενες συσκευασίες. Με την κίνηση αυτή, τα Goody’s Burger House, αναδεικνύουν εμπράκτως το υψηλό συναίσθημα οικολογικής συνείδησης τους, μέσω TVN νέων, μοντέρνων και απολύτως χρηστικών συσκευασιών. Παράλληλα, οι νέες συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς είναι 100% ανακυκλώσιμες, αλλά και 100% βιοδιασπώμενες

Οι νέες συσκευασίες αντανακλούν τις αρχές των Goody’s Burger House, αποσκοπώντας στην υιοθέτηση ενεργειών και δεσμεύσεων που δίνουν ώθηση σε μια καθημερινότητα που ενισχύει τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ο καταναλωτής, ως ο τελικός αποδέκτης των συσκευασιών, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι οι νέες συσκευασίες αποτελούν προϊόν  στρατηγικού οικολογικού σχεδιασμού.

Η σημαντική διαφοροποίηση της νέας συσκευασίας αφορά στην πληροφόρηση του καταναλωτή σχετικά με τη χρήση χαρτονιού FSC στην κατασκευή της, ένα υλικό προερχόμενο  αποκλειστικά από την ορθή και βιώσιμη διαχείριση των δασών. Όλες οι νέες συσκευασίες των Goody’s Burger House  φέρουν το λογότυπο FSC®, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνει τους καταναλωτές ότι για τη συσκευασία χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα ξυλείας σύμφωνα με τη βιώσιμη διαχείριση των δασών.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, τα Goody’s Burger House, για ακόμη μία φορά πρωτοπορούν, και με το μήνυμα ’’It’s good to care for our forests’’υπενθυμίζουν ότι ο σεβασμός και η ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον, είναι υπόθεση όλων μας.

*Οι νέες συσκευασίες, παράγονται από την εταιρεία Paperpack, η οποία αποτελεί συνεργάτη των Goody’s Burger House περισσότερα από 20 χρόνια, έχοντας ανταπεξέλθει άκρως επιτυχημένα σε πολλές “packaging” προκλήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα