Frigoglass: Διακρίθηκε στα Business IT Excellence (BITE) Awards 2013

Ακόμα μια διάκριση απέσπασε η Frigoglass λαμβάνοντας το βραβείο Sales & Support Automation στα Business IT Excellence (BITE) Awards 2013 για την εφαρμογή Frigoglass Mobile Service (FMS).

Η καινοτόμος εφαρμογή FMS, που υλοποιήθηκε από τη SiEBEN, είναι βασισμένη στο λειτουργικό

σύστημα Android, και αντικαθιστά τον παραδοσιακό τρόπο εξυπηρέτησης πελατών με μια ισχυρή υπηρεσία ηλεκτρονικής υποστήριξης και μια ευέλικτηδιασύνδεση με κινητά τηλέφωνα(smartphones).

Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής FMS και με τη χρήση GPS, οι κλήσεις για εξυπηρέτηση πελατών, τοποθέτηση ή και συντήρηση ψυγείων, προωθούνται στον τεχνικό που βρίσκεται πιο κοντά στον πελάτη. Ο τεχνικός λαμβάνει, σε πραγματικό χρόνο, μια ειδοποίηση στο κινητό του τηλέφωνο, η οποία συνοδεύεται από πλήρη καταγραφή των δεδομένων (είδος και σοβαρότητα προβλήματος, χρονικοί περιορισμοί, κ.α.). Στη συνέχεια, ο τεχνικός επισκέπτεται τον πελάτη και ταυτοποιεί τα στοιχεία με την κλήση. Μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή, ο τεχνικός στέλνει μέσω του τηλεφώνου, μια αναφορά με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις εργασίες που ολοκληρώθηκαν,η οποία προωθείται αυτόματα στον πελάτη προς ενημέρωσή του. Η πρωτοποριακή αυτή εφαρμογή προσφέρει ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών οι οποίες περιλαμβάνουν το σάρωμαbarcode, την καταγραφή τοποθεσίας μέσω GPS, λήψη φωτογραφιών, ηλεκτρονική υπογραφή και πολλές άλλες, παρέχοντας μια λύση η οποία βελτιώνει την εξυπηρέτηση πελατών και προσθέτει αξία τόσο στη Frigoglass όσο και στους πελάτες της.

Στο πλαίσιο της βράβευσης, ο κ. Pierre Boyer, Executive Director of ICM Europe & North America, ανέφερε: «Η εφαρμογή Frigoglass Mobile Service αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να προβλέπουμε τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας προσφέροντάς τους καινοτόμες λύσεις οι οποίες μειώνουν το κόστος και βελτιώνουν τη διάθεση των προϊόντων τους.»

Keywords
Τυχαία Θέματα