Europa League: Κατέρρευσε ο Ολυμπιακός σε 10 λεπτά, έχασε 3-1 από την Μίλαν

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, αλλά σε 10 λεπτά δέχθηκε τρία γκολ και έχασε με 3-1 από την Μίλαν στην Ιταλία.

Λίγες μέρες μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ και λίγο πριν αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός

επέστρεψε στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο», για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, 59 χρόνια μετά την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή κόντρα στους «ροσονέρι».

Το σκορ άνοιξε έπειτα από ωραία κίνηση και κεφαλιά ο Γκερέρο στο 14’ και οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 70’, έχοντας νωρίτερα ευκαιρίες να κάνουν κι άλλη ζημιά στην ομάδα του Γκατούζο. Ωστόσο, «σκόρπισαν» προς το φινάλε και δεχόμενοι τρία γκολ από το 70’ μέχρι το 79’, γνώρισαν την ήττα. Ο Κουτρόνε, που είχε μπει στο 55’, ισοφάρισε με κεφαλιά, ο Ιγκουαΐν έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Μίλαν στο 76’, με ωραία κίνηση και πλασέ, προτού «χτυπήσει» και πάλι ο Κουτρόνε από κοντά λίγο μετά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα , δείχνοντας ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του μέχρι το 70ο λεπτό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι μετά την έξοδο του Βασίλη Τοροσίδη στο 78’(όταν το ματς είχε γίνει 2-1 υπέρ των Ιταλών) χάθηκε ο έλεγχος από τους «ερυθρόλευκους».


ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα (54′ Τσαλχάνογλου), Μπίγλια, Καστιγέχο (54′ Κουτρόνε), Σούσο (80′ Μπορίνι), Ιγκουαΐν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Ζοζέ Σα, Τοροσίδης (78′ Μεριά), Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83′ Φορτούνης), Φετφατζίδης, Ναουέλ, Γκερέρο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπέτις κέρδισε εύκολα με 3-0 την Ντουντελάντζ στην Ισπανία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μίλαν 6

2. Μπέτις 4

3. Ολυμπιακός 1

4. Ντουντελάντζ 0

Keywords
Τυχαία Θέματα