Eurobank: Έκτακτη γενική συνέλευση στις 26 Αυγούστου

Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 26 Αυγούστου 2013, ημέρα Δευτέρα, καλεί το Δ.Σ. της Eurobank τους μετόχους της τράπεζας με θέμα την έγκριση των συμβάσεων μεταξύ της τράπεζας και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας

με έκδοση νέων κοινών μετοχών, καλυπτόμενη με εισφορά σε είδος από το ΤΧΣ, την αντίστοιχη τροποποίηση του Καταστατικού και την παροχή εξουσιοδοτήσεων.

Πρόκειται για μία τυπική κίνηση που αποτελεί μέρος της διαδικασίας ενσωμάτωσης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίυο από την Eurobank.

Αναλυτικότερα η Eurobank καλεί τους µετόχους της Τράπεζας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 26 Αυγούστου 2013, ηµέρα ∆ευτέρα και ώρα 11:00 π.µ., στην Αθήνα, στο «Μέγαρο Ιδρύµατος Μποδοσάκη».

Τα θέµατα της ηµερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση συµβάσεων µεταξύ της Τράπεζας και του Ταµείου Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας κατά το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920.

A. Σύµβαση Πλαισίου Συνεργασίας µε το Ταµείο Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας («ΤΧΣ»)
B. . Συµβάσεις για την απόκτηση από το ΤΧΣ των µετοχών του Νέου Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου και της Νέας Proton Τράπεζας.

ΘΕΜΑ 2ο: Αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας µε έκδοση νέων κοινών µετοχών, καλυπτόµενη µε εισφορά σε είδος από το Ταµείο Χρηµατοπιστωτικής Σταθερότητας.

Αντίστοιχη τροποποίηση του Καταστατικού της Τράπεζας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα