Epsilon Net: Αύξηση κερδών – κύκλου εργασιών στο εξάμηνο

Αυξημένο κύκλο εργασιών και κερδών ανακοίνωσε ο Όμιλος Epsilon Net για το α’ εξάμηνο του 2018.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 7,30 εκατ. ευρώ έναντι 6,68 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καταγράφοντας αύξηση 9,3%, ενώ και τα κέρδη του Ομίλου σημείωσαν αύξηση 18,5% και διαμορφώθηκαν στα 404,2 χιλ. ευρώ έναντι 341,1 χιλ. ευρώ της ίδιας περιόδου το 2017.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα αυξημένα οικονομικά μεγέθη του

Ομίλου οφείλονται στη επιτυχημένη διείσδυση της νέας γενιάς εμπορικολογιστικών εφαρμογών και εφαρμογών ERPmobile και cloud – της πλατφόρμας PYLON, στην ελληνική αγορά, που έχει ξεπεράσει πλέον τις 10.000 εγκαταστάσεις.

Επιπλέον, προστίθεται, στον κλάδο της μισθοδοσίας και Human Resource Systems, μέσω της θυγατρικής Epsilon HR, ο Όμιλος συνέχισε να καταγράφει ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση, μετρώντας 600 νέες εγκαταστάσεις στο α’ εξάμηνο του 2018, επιβεβαιώνοντας την ήδη ηγετική του θέση στην αγορά.

Σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση, εξίσου θετική είναι η εικόνα της Epsilon Net και στην αγορά των λογιστικών εφαρμογών, όπου η εταιρία κατέχει ήδη το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς. Χαρακτηριστικά, η νέα προηγμένη τεχνολογικά υπηρεσία ψηφιοποίησης παραστατικών, Digital Accounting, χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις, ενώ περίπου 2.000 εταιρείες χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση την πρωτοποριακή υπηρεσία, Epsilon Cloud.

Keywords
Τυχαία Θέματα