EΔΩ ΖΑΜΠΙΑ …ΕΔΩ ΖΑΜΠΙΑ – ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ

09:24 5/6/2015 - Πηγή: BankWars

Χαμός και άγριο τρολάρισμα στο twitter με την απόφαση της κυβέρνησης να συγχωνε΄θυσει σε μία τις 4 δόσεις των υποχρεώσεων της χώρας στο ΔΝΤ. «Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Σουδάν, Σομαλία, Ελλάδα. Εύκολος όμιλος. Περνάμε στα τελικά του Αφρικανικού Κυπέλλου άνετα!»….

“Η Ελλάδα ζήτησε συγχώνευση των δόσεων του ΔΝΤ

σε μια δόση και πληρωμή της στα τέλη Ιουνίου”, αναφέρει το πρακτορείο Βloomberg, σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν την Πέμπτη 4 Ιουνίου.
Όπως προσθέτει, η συνεχής αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, αναφορικά με τους όρους της συμφωνίας, ήταν εκείνη που προκάλεσε την απόφαση της Αθήνας να ενοποιήσει τις τέσσερις δόσεις του Ιουνίου προς το ΔΝΤ σε μια δόση.
Το αίτημα για ενοποίηση των δόσεων κατατέθηκε από την Τράπεζα της Ελλάδος, κατόπιν εντολής της ελληνικής κυβέρνησης, σχολιάζει, μιλώντας στο Bloomberg, ανώτατος αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης.
Μόνο μια ακόμη χώρα, η Ζάμπια, έχει κάνει χρήση της εν λόγω διευκόλυνσης και κατέθεσε αίτημα, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, για ενοποίηση των δόσεων προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Μερικές από τις πιο αστείες αναρτήσεις στο twitter για το θέμα:

– «Η απόλυτη τρολιά θα ήταν να δώσουμε 12αρι στη Ζάμπια στη Eurovision».

– «Από Ουγκάντα γίναμε Ζάμπια, το λες και πρόοδο…».

– «Για Δανία του Νότου ξεκινήσαμε, Ζάμπια του Βορρά καταλήξαμε».

– «Φήμες οτι ο #Alexis θα ανακοινώσει τη συμφωνία απ’ τη Ζάμπια διαψεύδονται… Δεν υπάρχουν λεφτά για τα καύσιμα του C-130».

– «Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Σουδάν, Σομαλία, Ελλάδα. Εύκολος όμιλος. Περνάμε στα τελικά του Αφρικανικού Κυπέλλου άνετα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα