Cyta: Παραιτείται ο πρόεδρος του Δ.Σ. Στάθης Κιττής

17:41 3/9/2013 - Πηγή: BankWars

Ραγδαίες εξελίξεις έφερε η συνάντηση του προέδρου του Δ.Σ. της Cyta κ. Στάθη Κιττή με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κύπρου, η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 12.00 και διευθετήθηκε εκτάκτως μετά από άμεση ανταπόκριση στις χθεσινές δηλώσεις του κ. Κιττή ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί πριν συζητήσει το θέμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συμφωνήσουν

για το τι δέον γενέσθαι.

Ο κ. Κιττής ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την πρόθεσή του να υποβάλει την παραίτηση του, αφότου ολοκληρώσει την Εκθεση Πεπραγμένων εντός του τρέχοντος μηνός.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη συζήτηση διευκρίνισε στον κ. Κιττή ότι η εν εξελίξει έρευνα θα ακολουθήσει τη νενομισμένη διαδικασία.

Ο κ. Κιττής θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta που είναι πέντε μέλη προερχόμενα όλα από το ΑΚΕΛ, για τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και ακολούθως θα υποβάλει την παραίτησή του από την προεδρία του ημικρατικού οργανισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα