Colab: Έναρξη προγραμμάτων και εκδηλώσεων από Σεπτέμβριο

14:05 6/9/2013 - Πηγή: BankWars

Ο συνεργατικός χώρος εργασίας Colab ανακοίνωσε μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Συμμετοχές σε συνέδρια/εκδηλώσεις

To Colab θα συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο “Innovative, Open and Economically Sustainable Models of Creative Production” και θα είναι χορηγός στην εκδήλωση «Η δημιουργικότητα στην Κορυφή» που θα πραγμτοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013, στο Μουσείο Ακρόπολης.

Εκδηλώσεις

Σήμερα

στις 7:00 μ.μ: Πραγματοποιείται η δεύτερη συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται με το cloud πάνω στην τεχνολογία του OpenStack. Βασικός ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης από το Mist.io “Cloud management in your pocket“

Τετάρτη 12/9 στις 6.00 μ.μ.: H δεύτερη συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται με την Lean Μεθοδολογία ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών με βασικό θέμα “Focusing on Customer Development“

Εντός του μηνός θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες συναντήσεις ομάδων ανθρώπων που ασχολούνται με τεχνολογίες, Ruby, Google, Scala, Hatoop, Js, Java.

Πέρα από τα user group meetups θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από δωρεάν διαλέξεις με θεματικές γύρω από τα επιχειρηματικά μοντέλα στο Web και Mobile, Νομικά και Φορολογικά για εταιρίες στις ΗΠΑ, Open source επιχειρηματικά μοντέλα και Creative Commons, Εργαλεία και οργάνωση εργασίας για ομάδες ανάπτυξης έργων πληροφορικής.

CoLab Academy

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστούν οι θεματικές αλλά και το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων και το πιλοτικό πρόγραμμα Startup Factory για ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν να κάνουν πράξη την ιδέα τους.

CoLab Expert

Τα πρώτα έργα πληροφορικής από το εξωτερικό για freelancers μέλη του colab είναι προ των πυλών. Σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για στελέχωση του προγράμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα