Coca Cola 3Ε: Τι απαντάει για την απόφαση της μητρικής να αναστείλει τις δραστηριότητες στη Ρωσία

11:21 9/3/2022 - Πηγή: BankWars

Ανακοίνωση, μετά την απόφαση της The Coca-Cola Company να αναστείλει τις δραστηριότητές στη Ρωσία, εξέδωσε Coca Cola 3Ε.

Σε αυτήν η θυγατρική στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζει ότι θα εναρμονιστεί πλήρως με την απόφαση της μητρικής εταιρείας.

Παράλληλα επισημαίνει ότι προτεραιότητα αποτελεί η διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζόμενων,

των πελατών και των προμηθευτών στη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι το κλείσιμο του εργοστασίου της στην Ουκρανία και την απομάκρυνση των εργαζομένων, έχει ανακοινώσει ήδη η Coca Cola, μια κίνηση που έχει γίνει από τις 24 Φεβρουαρίου.

Επίσης, προειδοποίησε για αύξηση των τιμών στα προϊόντα της εξαιτίας της αύξησης στις τιμές των πρώτων υλών αλλά και την υποτίμηση του νομίσματος.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της The Coca-Cola Company να αναστείλει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία, σεβόμαστε την απόφαση και εργαζόμαστε για την πλήρη εναρμόνιση της εφαρμογή της. Θα εξετάσουμε προσεκτικά τα συμφέροντα των υπαλλήλων, των πελατών και των προμηθευτών μας στη Ρωσία.

Η σχέση μας με την The Coca-Cola Company παραμένει ισχυρή και συνεχίζουμε να είμαστε σε στενή συνεργασία σε όλες τις υπόλοιπες αγορές μας.

Η καρδιά μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν από την αφάνταστη τραγωδία στην Ουκρανία. Συνεχίζουμε να παρέχουμε υποστήριξη σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. Είμαστε ευγνώμονες για όλους τους υπαλλήλους μας, ιδιαίτερα αυτούς που παρείχαν προσωπική υποστήριξη. Προσθέτουμε τη φωνή μας στους πολλούς που θέλουν απεγνωσμένα να επιστρέψει η ειρήνη στην Ουκρανία».

Keywords
Τυχαία Θέματα