Coca Cola 3E: Δίνει λεφτά στο “Greece Debt Free” για τη μείωση του χρέους

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, διατηρώντας ισχυρή τη δέσμευσή της για σταθερή και ουσιαστική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, προχωρά στην ενίσχυση δύο πολύ σημαντικών πρωτοβουλιών για τη χώρα μας, την οικονομική συνεισφορά στον Οργανισμό Greece Debt Free (GDF), ο οποίος στοχεύει στην αγορά ελληνικών ομολόγων και τη διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους και την υποστήριξη της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον

προσφέρει σημαντική οικονομική συνεισφορά στην πρωτοβουλία του Οργανισμού Greece Debt Free, ο οποίος στοχεύει στη μείωση του ελληνικού χρέους. Το Greece Debt Free (www.greecedebtfree.org) αποτελεί ένα μη-πολιτικό, μη-κυβερνητικό και μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, που δέχεται δωρεές με στόχο την αγορά και την ακύρωση ελληνικών κρατικών ομολόγων συμβάλλοντας στη μείωση του χρέους.

Παράλληλα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, αντιλαμβανόμενη την εθνική σημασία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. από την Ελλάδα, στηρίζει τη διοργάνωση με την παροχή εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού «ΑΥΡΑ» για τις ανάγκες των συνεδριάσεων που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2014.

O Νίκος Ιωάννου, Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε: «Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέσα από τη συνεργασία της με τον οργανισμό GDF και τη στήριξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναδεικνύει το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η επιχειρηματική κοινότητα στην εθνική προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας. Η εταιρεία μας, στη μακρόχρονη πορεία της στην Ελλάδα, αποτελεί σταθερή δύναμη δημιουργίας που βρίσκεται πάντα κοντά στην ελληνική κοινωνία».

Ο Πέτρος Νομικός, ιδρυτής του GDF, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην προσπάθειά μας. Η υποστήριξή της συνιστά ουσιαστική ενίσχυση του κινήματος GDF και μας βοηθά να διαδώσουμε ακόμα πιο δυνατά το μήνυμά μας. Πιστεύω ότι και οι άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον».

Original article: Coca Cola 3E: Δίνει λεφτά στο “Greece Debt Free” για τη μείωση του χρέους.

Keywords
Τυχαία Θέματα