Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ – ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ [ΦΩΤΟ - VIDEO]

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ! Τι κι αν προηγήθηκε η Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπρίτζ; Τι κι αν όλοι περίμεναν οι “μπλε” να κλειδώσουν την αναμέτρηση και να βρεθούν στον τελικό; Η μεγάλη Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε έκανε …παπάδες στο Λονδίνο και με τρία γκολ πήρε το εισιτήριο για την Λισαβόνα! Εκεί περιμένει ήδη από το βράδυ της Τρίτης η Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε, το σκηνικό του ισπανικού “εμφυλίου” στήθηκε και όλοι περιμένουμε να δούμε για πρώτη φορά δύο ομάδες από την ίδια πόλη να μονομαχούν για το τρόπαιο του Πρωταθλητή

Ευρώπης.

Οι ουδέτεροι μπορούν να κάνουν τον …σταυρό τους που τελικά ο Μουρίνιο και το …λεωφορείο της Τσέλσι που σκόπευε να παρκάρει μπροστά απ’την εστία των “μπλε” δεν θα βρεθούν τελικά στη Λισαβόνα. Μεγάλος προπονητής ο Πορτογάλος αλλά και αρχιμάγειρας στις …σούπες. Τουλάχιστον τώρα ίσως χαρούμε λίγο θέαμα στον τελικό.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΣ

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-3 – Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

72′ – ΤΟ 1-3 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΝΤΑ – Κλάμα ο Μουρίνιο…

60′ - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ! Πάμε για ισπανικό “εμφύλιο” στον τελικό…

ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 1-1 – Με αυτό το σκορ περνάει στον τελικό η Ατλέτικο Μαδρίτης.

44′ ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΤΑΜΦΟΡΝΤ ΜΠΡΙΤΖ! ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ Ο ΛΟΠΕΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΥΣ

36′ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΡΕΣ! ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Η ΤΣΕΛΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ…

5′ Εκτέλεση κόρνερ για την Ατλέτικο ο Κόκε γέμισε, κακή απόκρουση από τους αμυντικούς της Τσέλσι, η μπάλα στρώθηκε ξανά στον παίκτη των Μαδριλένων, έκανε νέα σέντρα-σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Σβάρτσερ, Κόουλ, Κέιχιλ, Τέρι, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Ραμίρεζ, Αθπιλικουέτα, Γουίλιαν, Αζάρ, Τόρες

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Φιλίπε Λουίς, Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Σουάρεθ, Τιάγκο, Κόκε, Αρντά, Αντριάν, Ντιέγκο Κόστα.

Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης θα διεκδικήσουν απόψε στο Λονδίνο (21:45, Δ.Τ.) το εισιτήριο που απέμεινε για τον φετινό τελικό στο «Λουζ», μετά από την ισοπαλία 0-0 του πρώτου αγώνα.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προέρχεται από την εκπληκτική νίκη (2-0) στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος που θα παίξει σε τελικό με τρίτη διαφορετική ομάδα, μετά τις Πόρτο και Ίντερ.

Οι «μπλε» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους Λάμπαρντ και Μίκελ, ενώ Μάτιτς και Σαλάχ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ωστόσο, έχουν έτοιμους τους Τέρι, Αζάρ, Ετό, ενώ και ο Τσεχ προπονήθηκε κανονικά χθες.

Η Ατλέτικο προέρχεται επίσης από μεγάλη εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Βαλένθια και είναι το φαβορί πλέον για τον τίτλο στην Ισπανία.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γκάμπι, θα συναντηθεί απόψε για πέμπτη φορά με την Τσέλσι.

Original article: Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 – Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ – ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ [ΦΩΤΟ - VIDEO].

Keywords
Τυχαία Θέματα