Champions League: Στους “4” πέρασαν Ρεάλ και Γιουβέντους

Ακόμη ένα βήμα για το repeat έκανε η Ρεάλ. Μπορεί η Ατλέτικο να της… έβγαλε το λάδι και στον δεύτερο εμφύλιο στο «Μπερναμπέου», όμως η «βασίλισσα» πέτυχε στο τέλος τον στόχο της και με το 1-0 (0-0 το πρώτο ματς) πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ματς για γερά νεύρα στην ισπανική πρωτεύουσα. Παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών (Μαρσέλο, Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά), η ομάδα του Αντσελότι έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, όμως κάθε φορά που οι

«ροχιμπλάνκος» ανέβαζαν τις γραμμές τους έτρεμε… το φυλλοκάρδι της. Τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα μετά το 76’, όταν αποβλήθηκε (σωστά) ο Τουράν. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν φουλ άμυνα και στην πρώτη φάση που συνδυάστηκαν σωστά Ρονάλντο-Χάμες το γκολ «βγήκε». Ο «CR7» σέρβιρε στον Τσιτσαρίτο και αυτός νίκησε με ψύχραιμο πλασέ τον Όμπλακ στο 88’.

Στον ημιτελικό η Γιούβε μετά από 12 χρόνια

Η Μονακό ήταν ανώτερη, πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε στη ρεβάνς (0-0), αλλά τελικά η Γιουβέντους, που κλείστηκε πίσω, διαφύλαξε το 1-0 του πρώτου αγώνα και επέστρεψε στα ημιτελικά μετά το 2003.

Το τελικό 0-0, σε συνδυασμό με το 1-0 υπέρ των Ιταλών στο πρώτο ματς, στέλνει τους «μπιανκονέρι» ξανά σε κλήρωση ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δώδεκα χρόνια.Πηγή: Sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα