Champions League: Όλα τα αποτελέσματα – Εντυπωσιακή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο «Καμπ Νου»

Στον 5ο όμιλο, με γκολ του Ζερόμ Μπόατενγκ στο 90′ , η Μπάγερν κέρδισε στο Μόναχο τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-0

– Η Ρόμα συνέτριψε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Ολίμπικο», με 5-1. Με τους Τοροσίδη, Μανωλά (76΄ Μπιβά) να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα, η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία προηγήθηκε 5-0 (6΄ Ιτούρμπε, 10΄, 31΄ Ζερβίνιο, 20΄ Μαϊκόν, 50΄ αυτ. Ιγκνάσεβιτς) πριν μειώσει ο Μούσα στο 82΄.Οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας τα έκαναν «γυαλιά – καρφιά» στο Ολίμπικο.
Σε επεισόδια που εκτυλίχθησαν πριν τον αγώνα ένας οπαδός της ΤΣΣΚΑ μαχαιρώθηκε στο χέρι και στην κοιλιά και ένας ακόμα τραυματίστηκε στο κεφάλι, κανείς από τους δύο δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Στον 6ο όμιλο ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε υπέροχα στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα και λύγισε μόνο στη φάση του 28ου λεπτού, όταν ο Πικέ σημείωσε με κεφαλιά το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που είχε τον Ούρκο Πάρντο σε μεγάλο βράδυ, έχασε την ευκαιρία να «τρελάνει» την Ευρώπη παίρνοντας ισοπαλία από τους «μπλαουγκράνα» στο 90΄, όταν ο Τερ Στέγκεν έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Μαντούκα.

– Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε στο Άμστερνταμ του Άγιαξ με τον Καβάνι στο 14΄ αλλά δεν πήρε τη νίκη, καθώς ισοφάρισε για τους Ολλανδούς ο Σεν στο 74΄, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-1).

Στον 7ο όμιλο η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη με τη Σάλκε1-1 . Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προηγήθηκαν με τον Φάμπρεγας στο 11΄ αλλά στο 62΄ ο Χούντελαρ ισοφάρισε.

– 1-1 και στον αγώνα ανάμεσα στη Μάριμπορ και τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ με τον Νάνι στο 80΄ αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο γιος του Ζλάτκο Ζάχοβιτς, ο 18χρονος Λούκα, σκόραρε το πρώτο τέρμα στην πρώτη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μπει ως αλλαγή στο 81΄.

Στον 8ο όμιλο, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στο 0-0 με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ .

– Η Πόρτο συνέτριψε την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, τ με 6-0 χάρις στο χατ-τρικ του Μπραχιμί (5΄, 32΄, 57΄) και τα τέρματα των Μαρτίνες (37΄), Αντριάν Λόπεθ (61΄) και Αμπουμπακάρ (76΄).

Keywords
Τυχαία Θέματα