Champions League: Η Γιουβέντους στον τελικό! – Μεγάλη νίκη στο Μονακό με 2-0

23:44 3/5/2017 - Πηγή: BankWars


Η Γιουβέντους πλέον είναι μια ανάσα από τον τελικό του Κάρντιφ! Με δύο γκολ του Ιγκουαϊν, επικράτησε με 2-0 στο Πριγκιοπάτο επί της Μονακό. Αντίπαλός της, κατά πάσα …βεβαιότητα η Ρεάλ που κέρδισε χθες με 3-0 την Ατλέντικο Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό.

ΤΟ ΜΑΤΣ

90′: Μεγάλη επέμβαση του Μπουφόν στην κεφαλιά του Ζερμέν!

87′: Φάουλ σε καλή θέση για τους γηπεδούχους. Το εκτελεί ο Μουτίνιο με τη μπάλα να περνά απ’ όλους και να καταλήγει άουτ!

82′: Ο Φαλκάο ξεμαρκαρίστηκε

από τον Κιελίνι όμως έκανε το κοντρόλ με την πλάτη στην εστία της Γιούβε και το τακουνάκι που επιχείρησε κόντραρε στον Κιελίνι.

80′: Ο Κιελίνι κάνει το “τσαφ” με τον Φαλκάο που ακολουθούσε να αιφνιδιάζεται και να μην μπορεί να απειλήσει τον Μπουφόν

78′: Ο Ιγουαΐν αποχωρεί έχοντας όμως εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή του αγώνα με τα δύο γκολ που πέτυχε. Στη θέση του ο Κουαδράδο

68′: Ο Κιελίνι γλιτώνει την κόκκινη κάρτα καθώς με αγκωνιά γκρέμισε τον Φαλκάο για να τιμωρηθεί με κίτρινη…

59′ ΓΚΟΛ: Η Γιουβέντους πιέζει ψηλά και κλέβει για να ακολουθήσει η σέντρα ακριβείας από τον Ντάνι Άλβες στην περιοχή κι ο Ιγουαΐν από κοντά πετυχαίνει το 0-2!

55′: Σουτ του Εμπαμπέ με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών…

54′: Τεράστια ευκαιρία για την Γιουβέντους με τον Μαρκίζιο να κλέβει και να βγαίνει στο τετ α τετ με τον Σούμπασιτς κι ο τελευταίος έδιωξε με το πόδι!

51′: Πρώτη τελική για την Γιουβέντους στο β’ ημίχρονο με το άστοχο σουτ του Άλβες.

50′: Ο Μπουφόν βγαίνει γρήγορα στα πόδια του Εμπαμπέ και μπλοκάρει

47′: Ευκαιρία για την Μονακό με τον Φαλκάο από το ύψος του πέναλτι να μην μπορεί να νικήσει τον Μπουφόν.

46′: Έναρξη του β’ ημιχρόνου

45′: Η Γιουβέντους κρατάει με σχετική ευκολία στην άμυνα καθώς η Μονακό δεν έχει πλέον καθαρό μυαλό όταν επιτίθεται…. Λήξη του πρώτου ημιχρόνου!

37′: Φάουλ για την Γιουβέντους στον άξονα της εστίας της Μονακό. Το εκτελεί ο Ντιμπάλα, μπλοκάρει ο Σούμπασιτς

33′: Φάουλ για την Μονακό με τον Μπακαγιόκο για λίγα εκατοστά να μην μπορεί να βρει τη μπάλα μπροστά από την εστία του Μπουφόν.

29′ ΓΚΟΛ: Μαγική αντεπίθεση και υποδειγματικό τελείωμα από τον Γκονζάλο Ιγουαΐν! Ο Ντιμπάλα στη μεσαία γραμμή βρήκε με τακουνάκι τον Άλβες ο οποίος “έκοψε” αμέσως για τον Ιγουαΐν κι ο Αργεντίνος πάσαρε ξανά στον Βραζιλιάνο ο οποίος όταν μπήκε στην περιοχή με δεύτερο τακουνάκι “άδειασε” την άμυνα και έδωσε την ασίστ στον Ιγουαΐν για το 0-1!!!

25′: Ευκαιρία για την Γιούβε μετά από ώρα! Από το κόρνερ του Πιάνιτς και την κεφαλιά του Κιελίνι ο Ιγουαΐν στο δεύτερο δοκάρι δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία.

19′: Ο Φαλκάο νικάει στον αέρα τον Μπονούτσι, αλλά ο Μπουφόν πετάγεται εντυπωσιακά και διώχνει σε νέο κόρνερ. Έχει ανεβάσει στροφές η Μονακό με τον δαίμονο Εμπαμπέ να δείχνει για ποιο λόγο όλες οι κορυφαίες ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν.

16′: Τρομερή επέμβαση από τον Μπουφόν! Ο Εμπαμπέ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι μετά την σέντρα του Ζιράρ, έπιασε στην κίνηση το πλασέ με τον τερματοφύλακα της Γιούβε να διώχνει!

15′: Ο αγώνας έχει καλό ρυθμό, αλλά όχι και τις ανάλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

13′: Ευκαιρία για την Μονακό με τον Εμπαμπέ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στην αγκαλιά του Μπουφόν.

10′: Σέντρα σουτ του Άλβες μπλόκαρε ο Σούμπασιτς

8′: Ο Ντιμπάλα έκανε φοβερή προσπάθεια, αλλά το γύρισμα του στον Ιγουαΐν ήταν κακό για να χαθεί η ευκαιρία για τους Ιταλούς να απειλήσουν

8′: Κόρνερ για την Μονακό στην πρώτη της προσπάθεια να πλησιάσει την περιοχή των Ιταλών, χωρίς όμως να δημιουργηθεί κάποια επικίνδυνη κατάσταση

6′: Ο Άλεξ Σάντρο μπαίνει από τα αριστερά με τους αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ

3′: Ωραία σέντρα βρίσκει τον Άλβες μόνο του από τα δεξιά, όμως η σέντρα του κοντράρει και καταλήγει στα χέρια του Σούμπασιτς.

3′; Η Γιουβέντους δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι.

1′: Έναρξη του αγώνα

-Με την κλασική εμφάνιση (λευκή – κόκκινη) η Μονακό με τα… μπλε σήμερα η Γιουβέντους.

Οι συνθέσεις
Μονακό: Σούμπασιτς, Ντιράρ, Γκλικ, Ζέμερσον, Σιντιμπέ, Λεμάρ, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Μπερνάρντο Σίλβα, Φαλκάο, Εμπαμπέ.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ντε Σάνκτις, Ζόρζε, Μουτίνιο, Ζερμέν, Ράγκι, Καρντόνα, Τουρέ

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπαρτζάγκλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Μαρκίζιο, Ντάνι Άλβες, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Νέτο, Μπενατιά, Κουδράδο, Λεμινά, Ασαμόα, Λιχτστάινερ, Ρινκόν

Keywords
Τυχαία Θέματα