Bloomberg: Το ξανασκέφτεται ο Τραμπ για πυραυλική επίθεση στη Συρία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να σταθμίζει τις επιλογές για στρατιωτική δράση στη Συρία και στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας Τζιμ Μάτις μετά την προειδοποίηση προς την Ρωσία για εκτόξευση πυραύλων, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν

έχει καθορίσει χρονοδιάγραμμα για δράση σε απάντηση στη φερόμενη χημική επίθεση στη Συρία, παρά την ανάρτηση που έκανε στο Twitter ότι πύραυλοι “θα (αρχίσουν να) έρχονται” και ότι η Ρωσία θα πρέπει να “ετοιμαστεί”.

Σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ, η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς δήλωσε ότι ο Τραμπ έχει διάφορες επιλογές, όχι απλά στρατιωτικές, ότι όλες οι επιλογές εξακολουθούν να βρίσκονται στο τραπέζι και ότι αξιολογεί τον τρόπο που θα απαντήσει.

Πρόσθεσε ότι ο Τραμπ θεωρεί τη Ρωσία και τη Συρία υπεύθυνες για τη χημική επίθεση κι αρνήθηκε ότι τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου στο Twitter δημιούργησαν οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ συνομίλησε σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την τρέχουσα κρίση στη Συρία. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή σχετικά με την κρίση αυτή», αναφέρει ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η αμερικανική προεδρία, χωρίς να υπεισέρχεται σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Κλιμακώνει την ένταση ο Τραμπ: Ρωσία ετοιμάσου, οι πύραυλοι θα έρθουν στη Συρία

Keywords
Τυχαία Θέματα