B. Μαρινάκης: Οι νέοι άνθρωποι θα βγάλουν τον Πειραιά νικητή

Τις σκέψεις και τα σχέδια του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» με επικεφαλής τον Γιάννη Μώραλη κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Nova ΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στις θέσεις στις οποίες οι ερυθρόλευκοι επιδιώκουν να κάνουν τις «καλές» μεταγραφικές κινήσεις τους

ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Η μία θέση είναι ο σέντερ φορ, η άλλη στην επίθεση και η τρίτη στο κέντρο», ανέφερε –χαρακτηριστικά- ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 επιβεβαιώνοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο τις θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα και πρόσθεσε:

«Δεν θα μπω σε ονόματα, αλλά αυτές οι τρεις μεταγραφές θα είναι πολύ καλές, θα βοηθήσουν την ομάδα και ειδικά στο Champions League, όπου είναι όνειρό μας να ανέβουμε ακόμη ψηλότερα», τόνισε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, για τις δημοτικές εκλογές τόνισε ότι τον προβληματίζει το ενδεχόμενο αποχής και κάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία:

«Δεν μου αρέσει η αποχή. Θέλω τα νέα παιδιά να πάνε να ψηφίσουν. Να συμμετέχουν σε ένα καλύτερο αύριο του Πειραιά. Αυτά τα παιδιά έχουν μπουχτίσει από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια».

Πηγή : sport-fm.gr

Original article: B. Μαρινάκης: Οι νέοι άνθρωποι θα βγάλουν τον Πειραιά νικητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα