Attica Bank: Στις 25/7 η εκποίηση 8.060 μετοχών από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα

Στις 25/7/2014, ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η εκποίηση των 8.060 κοινών ονομαστικών μετοχών της Attica Bank, που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα προαναφερόμενα κλασματικά υπόλοιπα, προέκυψαν από τη διαδικασία ReverseSplit των κοινών μετοχών της Τράπεζας, που αποφασίσθηκε στην Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των κατόχων κοινών μετοχών της Τράπεζας

της 18.2.2013 και εγκρίθηκε με την Κ2-3624/28.05.2013 απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Με την εν λόγω διαδικασία, οι 244.885.573 παλιές κοινές ονομαστικές μετοχές της Τράπεζας, μειώθηκαν σε 34.983.653 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, με συνένωση των παλαιών κοινών ονομαστικών μετοχών (ReverseSplit) σε αναλογία επτά (7) παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές προς μία ( 1) νέα κοινή ονομαστική μετοχή.

Το μέλος του Χ.Α., που θα διενεργήσει την εκποίηση είναι η εταιρεία Δυναμική Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών, δεν θα έχει απόκλιση μεγαλύτερη από 3 % της τιμής κλεισίματος της αμέσως προηγούμενης από την προκαθορισμένη, για την εκποίηση ημερομηνίας συνεδρίασης του Χ.Α. (δηλαδή της 24/7/2014).

Η AtticaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία με νεότερη ανακοίνωσή της, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Το καθαρό προϊόν της εκποίησης θα διανεμηθεί στους δικαιούχους μετόχους από την εκδότρια μέσω των χειριστών των λογαριασμών Σ.Α.Τ. Στην περίπτωση δε που οι μετοχές τους τηρούνται στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας ΣΑΤ, η πληρωμή θα γίνει μέσω της Διεύθυνσης Θεματοφυλακής και Υποστήριξης Χρηματοοικονομικών Δραστηριοτήτων της Τράπεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα