Aθήνα – κέντρο: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – συγκεντρώσεις συνδικάτων – Κλειστό το μετρό το απόγευμα σε Σύνταγμα -Ακρόπολη

08:59 1/4/2014 - Πηγή: BankWars

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τη διήμερη, σήμερα και αύριο, άτυπη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για το Ecofin στο Ζάππειο Μέγαρο.

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας. Κλείνουν το απόγευμα οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ακρόπολη.

Στο Σύνταγμα θα κλείσει από τις 17.30 και ο σταθμός στην Ακρόπολη από τις 18.30. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Παρά την απαγόρευση, συγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσουν στο κέντρο της Αθήνας, συνδικάτα, κόμματα και φορείς στην πλατεία Κλαυθμώνος, την Ομόνοια και τα Προπύλαια, με αφορμή τη συνεδρίαση του Eurogroup και Ecofin στο Ζάππειο Μέγαρο

Συλλαλητήριο «καταγγελίας της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης» διοργανώνουν στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο Αθηνών, ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι φορείς.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους «ν’ απαντήσουν στον εντεινόμενο κυβερνητικό αυταρχισμό και στην απόπειρα τρομοκράτησης με μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση» στην Ομόνοια, στις 7 το απόγευμα, ενώ συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί και στα Προπύλαια από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ…

Original article: Aθήνα – κέντρο: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – συγκεντρώσεις συνδικάτων – Κλειστό το μετρό το απόγευμα σε Σύνταγμα -Ακρόπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα