AΘENS BOOKSTORE: Εγκαίνια στην οδό Κολοκοτρώνη 49 με σημαντικές πολιτικές παρουσίες

Την προηγούμενη Τρίτη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια μιας νέας εστίας πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Κολοκοτρώνη 49. Το AΘENS BOOKSTORE ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του βιβλίου με την μουσική συνοδεία του συγκροτήματος Le Swing και την παρουσία πλήθους κόσμου, ανάμεσα στους οποίους σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής και πνευματικής ζωής.

Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τον Γιώργο Μουρούτη και τους συνεργάτες του στο εγχείρημα

τους ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο ο Αντριπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Κατσανιώτης, η βουλευτής Β’ Αθηνών, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά και ο Γιάννης Μιχελάκης, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Δημήτρης Τσιόδρας, η Έλλη Τριανταφύλλου και η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στο βιβλιοπωλείο θα βρείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες από την ελληνική και ξένη λογοτεχνία, βιβλία φιλοσοφίας, ποίησης, ψυχολογίας και μαγειρικής, δοκίμια, λευκώματα, ημερολόγια και φυσικά βιβλία για παιδιά. Ακόμη, θα βρείτε εκπαιδευτικά παιχνίδια, σετ δημιουργικής απασχόλησης, puzzle αλλά και πολλά παιχνίδια για μικρούς και για μεγάλους!

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε χειροποίητες δημιουργίες όπως κοσμήματα, ξύλινες σβούρες και σημειωματάρια, χριστουγεννιάτικα δώρα καθώς και χειροποίητα γούρια για το ξεκίνημα μιας όμορφης και δημιουργικής χρονιάς.

Το AΘENS BOOKSTORE είναι μέλος της οικογένειας των AΘENS BOOKSTORE Publications που δημιουργήθηκαν το 2017, αναλαμβάνοντας την έκδοση των βιβλίων του πρ. Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και της πρ. Πρώτης κυρίας Μισέλ Ομπάμα για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα