Andrej Klesyk (Πρόεδρος Εθνικής Ασφαλιστικής) προς εργαζόμενους: Eχουμε τη δέσμευση, τους πόρους και τους ανθρώπους να επιτύχουμε τους στόχους μας

Ενθουσιασμένος που θα ηγηθεί της πρώτης και πιο σημαντικής ασφαλιστικής εταιρίας της Ελλάδας, δηλώνει ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Andrej Klesyk, σε μήνυμα του προς τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ασφαλιστικής αγοράς και γενικότερα της οικονομίας της Ελλάδας τονίζει ο Andrej Klesyk.

Ο νέος πρόεδρος σημειώνει ακόμη ότι δεσμεύεται “να επενδύσουμε περαιτέρω

στην Εθνική Ασφαλιστική, ώστε να συνεχίσουμε να υπερτερούμε του ανταγωνισμού εστιάζοντας συνεχώς στο τι χρειάζονται οι ασφαλισμένοι μας και πώς τους εξυπηρετούμε καλύτερα. Αυτή θα είναι η αποστολή του καθενός και της καθεμίας από εμάς, ανεξάρτητα σε ποιο κομμάτι της Εταιρείας εργαζόμαστε – να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και να κάνουμε την ζωή των πελάτων μας ευκολότερη και ασφαλέστερη κάθε μέρα. Γνωρίζω ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά γνωρίζω επίσης ότι έχουμε τη δέσμευση, τους πόρους και τους ανθρώπους να επιτύχουμε τους στόχους μας”.

Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Andrej Klesyk:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ανάληψη των καθηκόντων μου ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποτελεί για εμένα μια μεγάλη τιμή.

Ως Ευρωπαίος πολίτης, είχα πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου για την Ελλάδα και την τεράστια συνεισφορά του Έθνους σας στην κοινή μας κληρονομία.

Ως ένας άνθρωπος που διέγραψα ολόκληρη την σταδιοδρομία μου στο χώρο των Ασφαλειών, η πρόσκληση να ηγηθώ της πρώτης και πιο σημαντικής ασφαλιστικής εταιρίας της Ελλάδας δημιουργεί μόνο συναισθήματα ευγνωμοσύνης και ενθουσιασμού.

Αναλαμβάνω αυτόν τον νέο ρόλο με αίσθηση ευθύνης και σεβασμού προς την μακρά Ιστορία της Εταιρίας. Η Εθνική Ασφαλιστική είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ασφαλιστικής αγοράς και γενικότερα της οικονομίας της Ελλάδας. Η φιλοδοξία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σε στενή συνεργασία με την Εκτελεστική Διοικητική Ομάδα, είναι να συνεχίσει να αξιοποιεί τη μεγάλη κληρονομιά μας και να εξελίξει την Εθνική Ασφαλιστική στην πρώτη θέση στην Ελλάδα, σαν σημείο αναφοράς βέλτιστων πρακτικών για όλη την Ευρώπη.

Η προσπάθειά μας, θα έχει ως επίκεντρο δύο πυλώνες: τους ανθρώπους μας και τους ασφαλισμένους μας. Πιστεύω πραγματικά ότι το κλειδί για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους μας είναι οι άνθρωποί μας, όλοι εμείς. Για τον λόγο αυτόν, θα εργαστούμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο εργασιακό περιβάλλον, όπου θα ανταμείβεται η συνεισφορά, θα παρέχονται ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης και τελικά θα έχουν τη δυνατότητα οι άνθρωποί μας μέσα από την εργασία τους στην Εθνική Ασφαλιστική να εκπληρώσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα όνειρά τους. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, θα προωθήσουμε μια κουλτούρα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού που θα διέπει όλες τις σχέσεις μέσα στην Εθνική αλλά και αυτές με τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους μας.

Η ηγετική θέση που κατέχουμε στην αγορά, λόγω των προσπαθειών όλων σας όλα αυτά τα χρόνια, μας παρέχει μια ισχυρή πλατφόρμα εκκίνησης για μια ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία στη συνέχεια. Δεσμεύομαι να επενδύσουμε περαιτέρω στην Εθνική Ασφαλιστική, ώστε να συνεχίσουμε να υπερτερούμε του ανταγωνισμού εστιάζοντας συνεχώς στο τι χρειάζονται οι ασφαλισμένοι μας και πώς τους εξυπηρετούμε καλύτερα. Αυτή θα είναι η αποστολή του καθενός και της καθεμίας από εμάς, ανεξάρτητα σε ποιο κομμάτι της Εταιρείας εργαζόμαστε – να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και να κάνουμε την ζωή των πελάτων μας ευκολότερη και ασφαλέστερη κάθε μέρα.

Γνωρίζω ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά γνωρίζω επίσης ότι έχουμε τη δέσμευση, τους πόρους και τους ανθρώπους να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ανυπομονώ να είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού, και να συνεργαστώ με όλους και όλες εσάς για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τους ασφαλισμένους μας.

Με εκτίμηση,
Andrzej Klesyk”

Keywords
Τυχαία Θέματα