ALPHA BANK: Στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη περίοδος εξάσκησης των warrants

Η 10η Δεκεμβρίου 2013, είναι η ημερομηνία πρώτης ασκήσεων των warrants.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ALPHA BANK

Σε συνέχεια της από 10.6.2013 ανακοινώσεως της ALPHA BANK A.E. (εφεξής η “Τράπεζα”) αναφορικά με τους τελικούς όρους εισαγωγής και τα χαρακτηριστικά των Παραστατικών Τίτλων Δικαιωμάτων Κτήσεως Μετοχών (εφεξής τα “Warrants”) που εκδόθηκαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ν. 3864/2010 και την Π.Υ.Σ. 38/2012, σε συνδυασμό με την Π.Υ.Σ. 6/2013,

η Τράπεζα ανακοινώνει ότι η ημερομηνία πρώτης ασκήσεως (Τ) είναι η 10.12.2013. Ημερομηνία ενάρξεως καταχωρίσεως εντολών συμμετοχής στην άσκηση ορίζεται η 4.12.2013.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρατίθενται αναλυτικά τα στοιχεία της πρώτης ασκήσεως των warrants

Διαδικασία Ασκήσεως των Warrants

Διευκρινίζεται ότι οι Επενδυτές πρέπει να απευθυνθούν στο Χειριστή του Λογαριασμού τους, στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) και να δώσουν τις εντολές ασκήσεως των Warrants από την 4.12.2013 έως και την 10.12.2013 (ημέρα Τ). Η ποσότητα των προς άσκηση Warrants θα πρέπει να είναι ελεύθερα διαθέσιμη στον Λογαριασμό του Επενδυτή, ενώ με την καταχώριση της εντολής ασκήσεως από τον Χειριστή στο Σ.Α.Τ., αυτή η ποσότητα δεσμεύεται για τους σκοπούς της διαδικασίας.

Μία εντολή ασκήσεως Warrants δύναται να ακυρωθεί με εντολή που θα δώσει οΕπενδυτής στον Χειριστή του, έως και την ημέρα Τ. Σημειώνεται ότι, η έναρξη διαδικασίας ασκήσεως των Warrants δεν συνεπάγεται αναστολή διαπραγματεύσεώς τους στην Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.).

Original article: ALPHA BANK: Στις 10 Δεκεμβρίου η πρώτη περίοδος εξάσκησης των warrants.

Keywords
Τυχαία Θέματα