Alpha Bank: Άκαρπη η πρώτη συνάντηση υπαλλήλων – διοίκησης

Απόσταση θέσεων διαπιστώθηκε κατά την χθεσινή πρώτη συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank και της διοίκησης, η οποία απέβη άκαρπη.

Ωστόσο, αποφασίσθηκε να οι συναντήσεις να συνεχισθούν με πιο εντατικό ρυθμό. Ορίστηκε, μάλιστα, νέα συνάντηση για τη Δευτέρα 28 Απριλίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Συνάδελφοι,

Μετά την επιστολή της

Τράπεζας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 22/4/2014, εξουσιοδότησε την διαπραγματευτική του ομάδα (Τάσος Γκιάτης, Παν. Αδαμόπουλος, Λάζαρος Αθανασιάδης) προκειμένου να συζητήσει με τους εκπροσώπους της Διοίκησης για την Επιχ/κή Συλλογική μας Σύμβαση η οποία λήγει στις 31-5-14 και για τα θέματα που αφορούν το εργασιακό μας καθεστώς όπως αυτό περιγράφεται στον Οργανισμό Προσωπικού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/4/2014 στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Οι εκπρόσωποί μας τοποθετήθηκαν στο σύνολο των θεμάτων που περιγράφονται στην πρόσκληση με σαφήνεια και συγκροτημένη θέση.

Διαπιστώθηκε όμως ότι υπάρχει σημαντική απόσταση θέσεων που χωρίζει τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε αδιέξοδο.

Στα πλαίσια όμως ενός ειλικρινούς διαλόγου, που συμφωνούν και οι δύο πλευρές, αποφασίσθηκε να συνεχισθεί η προσπάθεια με στόχο την άρση του αδιεξόδου.

Για το λόγο αυτό οι συναντήσεις θα συνεχισθούν με πιο εντατικό ρυθμό και ορίσθηκε η Δευτέρα 28/4/2014 ως ημέρα νέας συνάντησης.

Ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank, ακόμη και στην πιο δύσκολη συγκυρία, έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τα απόψεις του και πάνω απ’ όλα να πείθει με τα επιχειρήματά του, χωρίς αφορισμούς και κινήσεις πανικού.

Δεν κάνουμε βόλτες σε κομματικά γραφεία με στόχο να αποσπάσουμε μια δήλωση συμπόνιας.

Παίρνουμε την ευθύνη και διαμορφώνουμε μόνοι μας, με διάλογο και επιχειρήματα, ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για όλους τους εργαζόμενους στην Alpha Bank.

Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τη νέα συνάντηση της Δευτέρας 28/4/2014.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΑΤΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Original article: Alpha Bank: Άκαρπη η πρώτη συνάντηση υπαλλήλων – διοίκησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα