Alpha Bank – Πρόγραμμα Bonus: Συνεργασία με AXA Aσφαλιστική

11:10 3/2/2015 - Πηγή: BankWars

Το Πρόγραμμα Bonus της Alpha Bank, το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Συναλλαγών στην ελληνική αγορά, συνεχίζει να διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζομένων επιχειρήσεων, εντάσσοντας, ως νέο Μεγάλο Συνεργάτη, την ΑΧΑ Ασφαλιστική, μέλος του Ομίλου ΑΧΑ, που αποτελεί την ισχυρότερη ασφαλιστική επωνυμία παγκοσμίως.

Η συνεργασία

με την ΑΧΑ Ασφαλιστική πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των προνομιακών προσφορών και υπηρεσιών που ήδη απολαμβάνουν οι κάτοχοι των καρτών Bonus, καθώς και τη διεύρυνση των κατηγοριών των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το Πρόγραμμα, με στόχο την ακόμη καλύτερη κάλυψη των καθημερινών συναλλαγών των Πελατών.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική δραστηριοποιείται στους τομείς των ασφαλίσεων ζωής και υγείας, στις γενικές ασφαλίσεις και στη διαχείριση κεφαλαίων. Παράλληλα, σχεδιάζει και διαθέτει προϊόντα Bancassurance αποκλειστικώς για τους Πελάτες της Alpha Bank, με την οποία διατηρεί μακρόχρονη συνεργασία, που συνίσταται στη διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων μέσω του δικτύου Καταστημάτων της Τραπέζης.

Χρησιμοποιώντας την κάρτα τους για την εξόφληση των ασφαλιστηρίων τους στην ΑΧΑ Ασφαλιστική, οι κάτοχοι των καρτών Bonus επιβραβεύονται με 4 Bonus πόντους για κάθε 1 Ευρώ πληρωμής ασφαλίστρου. Με αφορμή την ένταξή της ως Νέου Μεγάλου Συνεργάτη στο Πρόγραμμα, η ΑΧΑ προσφέρει 10 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ πληρωμής ασφαλίστρων μέχρι την 31.3.2015.

Η εξόφληση των ασφαλιστηρίων πραγματοποιείται είτε μέσω της ιστοσελίδας www.axa.gr, είτε μέσω πάγιας εντολής χρεώσεως της πιστωτικής τους κάρτας Bonus ή και στα γραφεία της ΑΧΑ όπου υπάρχει διαθέσιμο τερματικό POS. Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές, τους όρους και τη διάρκειά τους, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alpha.gr/bonus.

Keywords
Αναζητήσεις
www.alpha.gr/bonus axa asvalistiki, www.alpha.gr/bonus sklavenitis
Τυχαία Θέματα