Alco: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 17 του ν. 3371/2005, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσηςτων μετοχών της εταιρίας Alco Hellas, διότι η εταιρία σύμφωνα με ανακοίνωση της δεν θα προβεί σε έγκαιρη δημοσιοποίηση της οικονομικής κατάστασης της περιόδου 1.1.-30.09.2014.

H διαπραγμάτευση

των μετοχών αναστέλλεται από σήμερα 01 Δεκεμβρίου 2014 και έως ότου δημοσιοποιηθεί η οικονομική κατάσταση της εν λόγω περιόδου.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει: «Το διοικητικό συμβούλιο της Alco Hellas ABEE ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι λόγω της πρόσφατης θέσης της εταιρίας σε επιτήρηση την 26η Νοεμβρίου 2014 δεν δύναται να ανταποκριθεί στην υποχρέωση δημοσίευσης επισκοπημένων από ορκωτό λογιστή οικονομικών καταστάσεων στην καταληκτική ημερομηνία που προβλέπεται δηλαδή την 1η.12.2014.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας διαβεβαιώνει το επενδυτικό κοινό ότι θα καταβάλλει όλες τις απαιτούμενες προσπάθειες ώστε οι επισκοπημένες από ορκωτό λογιστή οικονομικές καταστάσεις να δημοσιευθούν το συντομότερο δυνατόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα