Aegean: Νέες επενδύσεις φέτος – Αυξάνει τα δρομολόγια

Τη στρατηγική ανάπτυξής της για το 2014, η οποία προβλέπει, μεταξύ άλλων, 1,15 εκατ. περισσότερες διαθέσιμες θέσεις, αύξηση δρομολογίων και επέκταση του δικτύου εξωτερικού, παρουσίασε σήμερα η Aegean Air.

Με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε πως το σύνολο των δρομολογίων και από τις οκτώ ελληνικές βάσεις της εταιρείας αυξάνεται πλέον σε 205 εξωτερικού και 51 εσωτερικού.

Παράλληλα, οι 13.000.000

προσφερόμενες θέσεις αφορούν κατά 6.600.000 θέσεις εσωτερικού σε 33 προορισμούς και 6.400.000 θέσεις εξωτερικού, κατά 900.000 προσαυξημένες από το 2013, σε 87 προορισμούς.

Η Aegean προχωρά επίσης στην κάλυψη άλλων πέντε χωρών – Δανία, Σουηδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιορδανία και Λίβανο – με τακτικά δρομολόγια και στην προσθήκη 14 νέων προορισμών από την Αθήνα. Οι νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν το Μπέρμινχαμ στην Αγγλία, τη Μασσαλία και τη Νάντη στη Γαλλία, τη Ζυρίχη, το Αμβούργο, το Ανόβερο και τη Νυρεμβέργη στη Γερμανία, την Κοπεγχάγη στη Δανία, την Κατάνια στην Ιταλία, το Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Βυρηττό στο Λίβανο, τη Στοκχόλμη στη Σουηδία, τη Σμύρνη στην Τουρκία και το Αμμάν στην Ιορδανία.

Τέλος, ενισχύεται το δίκτυο της εταιρείας σε χώρες καίριας σημασίας για την τουριστική οικονομία της Ελλάδας, όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ρωσία. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως διευρύνει τη συνδεσιμότητα της χώρας μας με τη Γερμανία σε εννέα προορισμούς από έξι ελληνικές βάσεις, διαθέτοντας συνολικά 1.300.000 θέσεις – αυξημένες κατά 20%.

Αντίστοιχα, η εταιρεία συνδέει επτά προορισμούς της Γαλλίας με πέντε ελληνικές βάσεις, διαθέτοντας 564.000 θέσεις, ενώ ανάλογα συνδέει τέσσερις προορισμούς στη Ρωσία με επτά ελληνικές βάσεις, με συνολικά 615.000 διαθέσιμες θέσεις.

«Επενδύουμε τις συνέργειες από την Olympic Air σε αυξημένους ρυθμούς ανάπτυξης. Ο τουρισμός έχει δυναμική που πρέπει να στηριχτεί. Ανάπτυξη έχει ανάγκη και η εταιρεία μας για να παράγει ακόμη ανταγωνιστικότερο κόστος και περισσότερες επιλογές προϊόντων και προορισμών στους επιβάτες της. 50 αεροσκάφη, 13.000.000 θέσεις, συνολικά 120 προορισμοί εξωτερικού και εσωτερικού σε 32 χώρες, 2.400 εργαζόμενοι και 100.000 πτήσεις είναι τεράστιο έργο. Θέλουμε να σηματοδοτήσουμε τη δυναμική επιστροφή της χώρας μας στον αεροπορικό χάρτη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Aegean, Ευτύχιος Βασιλάκης.

Original article: Aegean: Νέες επενδύσεις φέτος – Αυξάνει τα δρομολόγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα