Υπόμνημα δημοσιογράφων ΕΡΤ στον Καψή: «Δεν μας αφορά η τακτική του “χαλασμένου τηλεφώνου’»

Υπόμνημα στον Παντελή Καψή απέστειλαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ τονίζοντάς του ότι περιμένουν μια έγγραφη πρόταση που θα είναι θεσμικά και νομικά τεκμηριωμένη, αλλά και ότι η τακτική του “χαλασμένου τηλεφώνου” δεν τους αφορά.

Το υπόμνημα που απέστειλαν οι δημοσιογράφοι στον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης:

«Κύριε Υπουργέ,

Όπως είναι γνωστό αμέσως μετά τη συνάντηση μας, ενημερώσατε με non paper για το περίγραμμα πρότασης που μας παρουσιάσατε. Διαπιστώνεται

ότι δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση σε σχέση με την ενημέρωση που κάναμε στους συναδέλφους κατά τη διάρκεια της γενικής μας συνέλευσης. Προς επιβεβαίωση αυτού παραθέτουμε τα δύο άτυπα υπομνήματα. Σχετικά, δε, με τις φερόμενες διευκρινήσεις και τις δήθεν παρερμηνείες από την πλευρά μας, που τηλεφωνικά μας κοινοποιήσατε το πρωί της 29ης Ιουνίου και επαναλάβατε λίγες ώρες αργότερα σε ραδιοφωνική σας συνέντευξη, σας επισημαίνουμε ότι δεν μας αφορά η τακτική του «χαλασμένου τηλεφώνου». Οι αποσπασματικές υποσημειώσεις και οι «αστερίσκοι» όταν δεν έχει τεθεί καν το πλαίσιο, δεν βοηθούν τον ουσιαστικό διάλογο.

Όπως σας έχουμε πει και προφορικώς αναμένουμε από την πλευρά σας μια έγγραφη πρόταση θεσμικά και νομικά αιτιολογημένη και τεκμηριωμένη, προκειμένου να αποφευχθούν κενά και παρερμηνείες. Επισημαίνουμε για άλλη μια φορά ότι παραμένει η εκκρεμότητα της μη τήρησης της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για να εκπέμψει παντού το σήμα της ΕΡΤ. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε πότε θα είστε σε θέση να μας παρουσιάσετε την πρόταση σας.

Όλο το υλικό της σημερινής ενημέρωσης κοινοποιείται στα ΜΜΕ και τους συναδέλφους της ΕΡΤ.

Οι εκπρόσωποι

ΝΕΤ Μάχη Νικολάρα

ΕΡΑ Νίκος Τσιμπίδας»

Keywords
Τυχαία Θέματα