Ξέσπασε κόντρα Γκολεμά- Στάη για το «τέρας» την Κωνσταντοπούλου!

Η Ντέπυ Γκολεμά, μέσα από τη στήλη της «Μέχρι κεραίας» στη Real life, γράφει για μια μεγάλη ένταση που προκλήθηκε στην ΕΡΤ, όταν η Έλλη Στάη είδε στο μόνιτορ την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου…

Έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά:

» Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην ΕΡΤ μια ημέρα πριν από το επεισόδιο

της Στάη με τη διοίκηση. Η παρουσιάστρια, βλέποντας στο μόνιτορ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,  αναφώνησε: » Τι τέρας είναι αυτό που μου φέρατε;». Το θέμα έφτασε στα αυτιά του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Τα παρακάτω τα καταλαβαίνετε…».

Η Έλλη Στάη, όμως, επικοινώνησε με την Ντέπυ Γκολεμά και το διέψευσε. Διαβάστε το ρεπορτάζ, όπως  αναρτήθηκε στο real. gr.

Ρεπορτάζ: Γκολεμά Ντέπυ

Mε αφορμή το δημοσίευμα στο «Μέχρι κεραίας» περί σχολίου της Έλλης Στάη προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκλήθηκαν αντιδράσεις, εκ μέρους της γνωστής δημοσιογράφου.

Η Έλλη Στάη επικοινώνησε μαζί μου για να διαψεύσει παντελώς το σχόλιο, λέγοντας ότι ουδέποτε ήταν καλεσμένη στο στούντιο ή στην εκπομπή της η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου και ασφαλώς τέτοια κουβέντα δεν υπήρξε.

Με παρακάλεσε μάλιστα να το διαψεύσω «καθώς οι καιροί είναι πονηροί και πολλά λέγονται». Η κ. Έλλη Στάη έχει δίκαιο όσον αφορά την παρατήρησή της ότι δεν ήταν καλεσμένη σε εκπομπή ή στο δελτίο της ΝΕΤ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αυτό όμως δεν αναφέρεται πουθενά καθώς το σχόλιο μιλά για μόνιτορ και δεν αναφέρει παρουσία, αλλά υπονοεί ότι σχολιάζονταν πολιτικές δηλώσεις της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δυο μάρτυρες παρόντες στο κοντρόλ, επιβεβαιώνουν τα σχόλια και δηλώνουν ότι ανάμεσα σε άλλα που δεν ήταν τόσο τρανταχτά, η παρουσιάστρια των ειδήσεων της ΝΕΤ είπε «τι τέρας μου βάλατε να δω στο μόνιτορ». Άλλωστε για το γεγονός αυτό αντέδρασε και ο Διευθυντής Ειδήσεων Βασίλης Θωμόπουλος. Η Real news έχει την δυνατότητα να φέρει στη διάθεση του καθενός, κυρίως όμως της κ. Έλλης Στάη, τα λεχθέντα εκείνης της ημέρας. Υπομονή ως αύριο, παρακαλούμε….

Πηγή: real.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα