Βούλγαρος έφερνε στην Ελλάδα χιλιάδες φιάλες λαθραίων ποτών

Έβγαλε «λαγό» ο έλεγχος μιας νταλίκας και της συρόμενης καρότσας της που σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας στον κόμβο «Ευαγγελισμού» της παλιάς εθνικής οδού ΑθηνώνΘεσσαλονίκης.

Μέσα, βρήκαν χιλιάδες φιάλες με λαθραία αλκοολούχα ποτά, που ο Βούλγαρος οδηγός είχε εισάγει παράνομα από την πατρίδα του και θα τα παρέδιδε σε Έλληνα συνεργό του.

Στο εσωτερικό της νταλίκας

κατασχέθηκαν 744 χαρτοκιβώτια με συνολικά 9.144 φιάλες ουίσκι, βότκα, τζιν, τεκίλα και άλλα ποτά, 3.008 φιάλες μπύρας, που δεν τα είχε δηλώσει στο Τελωνείο κατά την είσοδό του στην Ελλάδα, αλλά και 2.111 αυτοκόλλητες ετικέτες με σήματα διαφόρων εταιρειών οινοπνευματωδών ποτών. Οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι υπολογίστηκαν σε 92.117 ευρώ.

Στην κατοχή του 58χρονου αλλοδαπού βρέθηκαν ακόμη ένας φορητός υπολογιστής και τρία κινητά. Όπως αποκάλυψε, το φορτίο είχε προορισμό την Αθήνα, όπου θα το παρέδιδε σε έναν 51χρονο Έλληνα ο οποίος αναζητείται.

Η νταλίκα με τη συρόμενη καρότσα ως μέσω μεταφοράς του λαθραίου φορτίου και ο Βούλγαρος οδηγός, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, αντιμετωπίζει και άλλους μπελάδες αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 40.000 ευρώ για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα