Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Μιχελογιαννάκης φωνάζει…τα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ

Από το ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ κι απο κει στον ΣΥΡΙΖΑ. Το «φλέρτ» του βουλευτή Ηρακλείου, Γιάννη Μιχελογιαννάκη με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί ακόμη να μην έχει επισημοποηθεί με ανακοινώσεις και δελτία τύπου αλλή κάμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας του «ειδυλλίου».

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε έχει

καταγράψει την συγκέντρωση των βουλευτών, στελεχών, μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Νοεμβρίου-ημέρα ψήφισης του ¨Μνημονίου 3″-μπροστά από την Βουλή.

Μια παρατηρητική αναγνώστρια της στήλης έστειλε στο prismanews.gr το βίντεο αυτό με τίτλο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Στο βίντεο διακρίνονται ο ένας πίσω απο τον άλλο οι βουλευτές Ηρακλείου του κόμματος Μιχάλης Κριτσωτάκης και Μαίρη Διακάκη καθώς και ο βουλευτής Λασιθίου Κώστας Δερμιτζάκης. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κάνει την εμφάνισή του ένας ακόμη κρητικός βουλευτής όχι όμως του ΣΥΡΙΖΑ ! Ο παλαιότερα αποχωρήσας από το ΠΑΣΟΚ, πρόσφατα από τη ΔΗΜΑΡ και νυν ανεξάρτητος Γιάννης Μιχελογιαννάκης διακρίνεται στα 2.42 λεπτά του βίντεο να περνάει ανάμεσα από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και να δέχεται χειραψίες και να επαναλαμβάνει με πάθος τα συνθήματα τους !

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: prismanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα