Βίντεο ντοκουμέντο-Καρέ καρέ η ληστεία στο Βελεστίνο από τους «Ρομπέν των Δασών»[Βίντεο]

Mετά από εισαγγελική διάταξη του Πρωτοδικείου Βόλου η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας στο Βελεστίνο, όπου καταγράφονται με λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά και οι κινήσεις των πέντε ληστών που «χτύπησαν» το υποκατάστημα στις 14 Αυγούστου, με λεία 317.420 ευρώ.

Στο απόσπασμα, διάρκειας 3 λεπτών και 20 δευτερολέπτων, διακρίνονται και οι πέντε άνδρες που συμμετείχαν στη ληστεία. Οι τέσσερις ήταν αυτοί που εισέβαλαν στο υποκατάστημα

και ο ένας έπαιξε το ρόλο του τσιλιαδόρου. Οι τέσσερις μπαίνουν στην τράπεζα ντυμένοι με βερμούδες, φορώντας γυαλιά και ένας τουλάχιστον εξ” αυτών περούκα, περιμένουν να έρθει η σειρά τους στον γκισέ και τότε ακινητοποιούν τους υπαλλήλους με την απειλή των όπλων που έχουν μαζί τους.

Με τη δημοσιοποίηση του βίντεο, η αστυνομία καλεί όσους πολίτες γνωρίζουν κάτι για τους δράστες να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες, σημειώνοντας ότι θα διασφαλιστεί η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας (δείτε περισσότερα στο www.astynomia.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα