Βανδή: Η Αρετή Κοσμίδου είναι λίγο μυστήρια, λίγο σκοτεινή – Tι απάντησε η 16χρονη [Βίντεο]

Στα παρασκήνια του “Τhe voice” βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, “τσάκωσε” την Δέσποινα Βανδή η οποία μίλησε για το τραγουδιστικό σόου του ΑΝΤ1.

«Πραγματικά προτιμώ να τραγουδάω τέσσερις ώρες, παρά αυτό. Έχει μια ένταση, ψυχολογική περισσότερο. Αγχώνομαι για τα δικά μου παιδιά, αλλά και των άλλων. Κάθε φορά που ένας coach πρέπει να επιλέξει ένα παιδί είναι πάρα πολύ “βαρύ”. Πραγματικά δεν το διασκεδάζω καθόλου», είπε η Δέσποινα Βαδή και

συμπλήρωσε για το φαβορί του show, Αρετή Κοσμίδου: «Είναι μια συγκλονιστική τραγουδίστρια για τα 16 της χρόνια. Μου αρέσει το χρώμα της φωνής της, ενώ βγάζει μια εσωτερικότητα και κάτι περίεργο όταν τραγουδάει. Η ψυχή της είναι λίγο μυστήρια και το ακούω όταν ερμηνεύει… Είναι λίγο σκοτεινή».

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Αρετή Κοσμίδου που έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές μετά την εμφάνισή της στο The voice. Οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουν οι παρουσιαστές την προσωπικότητά της.

«Γιατί σε λένε dark και τέτοια; Η Βανδή είπε ότι έχεις μοναδική φωνή αλλά λέει «είναι σκοτεινή η ψυχή της»…», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Βγάζω εγώ κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω… Γενικότερα είμαι πολύ αμήχανη και αγχώδης. Γι” αυτό και κάθε φορά που είναι να ανέβω στη σκηνή, είμαι πάρα πολύ κουμπωμένη.», εξήγησε η Αρετή.

Keywords
Τυχαία Θέματα