Το ξέσπασμα της Ραχήλ Μακρή: Με είπαν βλαχάρα και λαμόγιο επειδή «τόλμησα» να τα βάλω με την κυρία Λοβέρδου

Ξέσπασε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή για τις συχνές επιθέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό από πολιτικά κόμματα και media.Όπως γράφει σε ανάρτηση της στο Facebook όλα ξεκίνησαν όταν «τόλμησε» να τα βάλει με την σύζυγο του Ανδρέα Λοβάρδου που «παρέμενε στο δημόσιο ενώ όλοι οι άλλοι εκδιώκονταν.

Διαβάστε

τι λέει:

Απροκάλυπτη ποιά έχει καταντήσει η εκστρατεία προσωπικού διασυρμού ενός εκλεγμένου μέλους του Κοινοβουλίου χωρίς να τηρούνται ούτε τα προσχήματα.

Τα θαλασσοδάνεια που πήραν αξιοποιούνται μια χαρά από τα γραφεία των συνέταιρων ΝΔτων και ΠΑΣΟΚων. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε πως ξεκίνησε. Ξεκίνησε όταν τόλμησα εγώ η επαρχιώτισσα Βουλευτής να τα βάλω με την κυρία Λοβέρδου η οποία παρέμενε στο δημόσιο ενώ όλοι οι άλλοι εκδιώκονταν. Μετά την κατάθεση ερώτησης στην Βουλή για την κυρία η οποία και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Εκεί ξεκίνησε η επίθεση με κοσμητικά επίθετα όπως επαρχιώτισσα και λαμόγιο που μπήκε στο δημόσιο αναξιοκρατικά.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και ομιλίες καυστικές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ερωτήσεις για επιχειρηματίες-καναλάχαρχες-εργολάβους και διαβιβάσεις στον εισαγγελέα και συνέχισαν οι επιθέσεις από τα ΜΜΕ. Σε όλες τις μιντιακές προσπάθειες εξόντωσης μου τα ίδια επιχειρήματα, οι ίδιες εκφράσεις βλαχάρα Βουλευτής, σκίτσα υποτιμητικά για εκπρόσωπο του εθνικού κοινοβουλίου και από ποιους από αυτούς που βρέθηκαν με πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτων τίγκα στο πακέτο στα σύνορα Ελβετίας για να τα καταθέσουν σε Ελβετικές τράπεζες, από καναλάρχες-επιχειρηματίες που αγοράζουν κοψοχρονιά όλη την δημόσια περιουσία.

Τους λέω όσο και να προσπαθήσετε «Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός». Όσα μέσα και να χρησιμοποιήσετε σας απαντώ:Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα που έδιωξες τους βάρβαρους και ελεύθερη είσαι τώρα. Την Μακεδονία την ελευθέρωσαν μαζί Κρητικοί και Μακεδόνες. Κρητικοί έδωσαν την ζωή τους κι έπεσαν νεκροί για να είναι ελεύθερη. Έτσι και εμείς νέοι και μεγαλύτεροι Ελληνες και φιλέλληνες από όλο τον κόσμο και όσοι αγαπούν την πατρίδα μας θα σας διώξουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα