Το συγκλονιστικό γράμμα του πατέρα στον νεκρό του γιο… «Για τον Πάνο μας»!

Συγκλονίζει το γράμμα του Κώστα Τζαβάρα προς τον αδικοχαμένο γιο του Πάνο με αφορμή το ξημέρωμα της ημέρας των γενεθλίων του 15χρονου που πριν από περίπου 5 μήνες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Το γράμμα αναρτήθηκε στο facebook και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια:

«Γράμμα στον Πάνο μας….»

Τι κάνεις κούκλε μου πώς είσαι;

Φθινοπώριασε πια και έχουμε καιρό να τα πούμε…

Πέντε σχεδόν οι μήνες …..

Τα νέα

είναι τόσα πολλά και θα πληθαίνουν έτσι που ήρθαν τα πράγματα ….

Από πού να αρχίσω;

Θα μου συγχωρήσεις τα άλματα και τη χρονική αταξία αγάπη μου αλλά θέλω να στα πω όλα !!!τώρα!!!! γρήγορα!! Βλέπεις γίναν πολλά ….

Ας ξεκινήσουμε απ τα σημαντικά…. ή όχι;

Οκ.!!! Άτακτα, χωρίς σειρά, σημαντικά κι ασήμαντα μαζί όλα όλα …

Θυμάσαι εκείνο το φυτό το απίστευτο στη γωνία του κήπου στο πλακόστρωτο που την άνοιξη γέμιζε με μωβ λουλούδια; ναι εκείνο που μου λεγες κόψτο ρε μπαμπά μαζεύει σφήκες ;σφήκες πολλές που τις έτρεμες και έτρεχες σα παλαβός για να μην σε τσιμπήσουν; μαράθηκε αγάπη μου,όχι ψέματα !!εξαφανίστηκε μόνο του χωρίς να αφήσει ίχνη ….απλά εξαφανίστηκε…… μου φαίνεται πως έβαλες το χεράκι σου… , καλά έκανες κούκλε μου!! καλά του κανες αφού δε το θελες ….

Ναι κι ένα κυπαρίσσι ξεράθηκε ,σ αυτό δε φταις εσύ ,εγώ ο βλάκας φταίω, πλημμύρισε ο χώρος γύρω του από νερά (το λάστιχο από το αυτόματο τρύπησε και δεν το πήρα χαμπάρι…. )

Α !!και η φλαμουριά για τον ίδιο λόγο σχεδόν ξεράθηκε αλλά τι περίεργο !!!!άφησε κάτι κλωνάρια πράσινα θα ζήσει μάλλον ….. το μπροστινό κηπάκι το πρόλαβες !!το θυμάσαι φρεσκοφυτεμένο!!!

Ε!!! λοιπόν τώρα οι αγάπανθοι φούντωσαν, το ξέρεις εξάλλου, σου φέραμε μερικούς στο εκκλησάκι τότε μετά τις σαράντα μέρες…..

Λοιπόν όλα είναι καθαρά… το γκαζόν καθημερινά φρεσκοκουρεμένο για να το χαίρεσαι κρυφά πια με τους φίλους σου και το κηπάκι πίσω το άφτιαχτο το καθάρισα κι αυτό, κούρεψα και την μπουκαμβίλια του σταυρόπουλου, ομόρφυνε ο τόπος και στο σημείο εκεί στη στροφή έβαλα δύο βασιλικούς και φούντωσαν ……. έχουμε και καινούργιους φίλους τη μοναδική Καίτη τους Καρυδάκηδες τους Κουβίδιδες και άλλους…. Εξαιρετικοί ,σπάνιοι άνθρωποι, λίγο ίσως βαθιά σιωπηλοί …(τους φαντάζομαι να περπατάνε αργά…σιωπηλά …και μάλλον σκυφτοί …) …όπως τώρα πια….. και μεις.. δε μας πειράζει όμως…

Η Μαρι-κλά χαχα!!-η διάσημη γειτόνισσα ηθοποιός- με την Αντιγόνη και την Ηλιάννα σου φέρανε κι αυτές ένα κυκλάμινο και ένα χρυσάνθεμο νομίζω …τι πλάκα…!! αν έκανε θεατρολογία όπως έλεγε θα είχε την αρβανίτη καθηγήτρια… τώρα πια βέβαια εκτός από διαπρεπής πανεπιστημιακή θεατρολόγος είναι και σύζυγος υπουργού ….

Πότε σε χτύπησε η Α…η Μ….η ;στις 2 Μάη; ε στις 6 είχαμε εκλογές εσύ βέβαια ήσουν στην εντατική, στα χέρια άλλου εξαιρετικού πανεπιστημιακού και ιατρικού λειτουργού και πάνω απ όλα «ανθρώπου» όπως πολύ καλά ξέρουν όλοι …. Αλλά βλέπεις το σύστημα, το σύστημα Πάνο…..!!!!! λοιπόν όχι ο άντρας της δεν έγινε τότε υπουργός, υπουργός έγινε μετά τις δεύτερες εκλογές… όχ

Keywords
Τυχαία Θέματα