Το ρεβεγιόν του Άκη και της Βίκυς Σταμάτη με το κρασί των 550 ευρώ…

Ήταν Δεκέμβριος του 2005 και ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη Βίκυ Σταμάτη αναζήτησαν λίγες στιγμές χαλάρωσης στα ζεστά νερά του Αγίου Μαυρικίου στον Ινδικό Ωκεανό.

Ήταν τότε, που σύμφωνα με το «Βήμα» , ο Άκης Τσοχατζόπουλος, είχε κατακευραυνώσει την ηγεσία του ΠαΣοΚ

για την μη χρησιμοποίησή του και τους όρους της ανανέωσης που επιχειρούνταν τότε στο κόμμα, το οποίο κινδύνευε έτσι να απομακρυνθεί κι άλλο από το λαό, σπεύδοντας να δηλώσει «μάχιμος».

Αμέσως μετά τη βαρυσήμαντη δήλωση, ωστόσο, αναχώρησε με την σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, για τον Άγιο Μαυρίκιο στον μακρινό Ινδικό Ωκεανό, όπου το ζεύγος ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε σπα και αγορές από την μπουτίκ του ξενοδοχείου, αλλά και σε κάθε είδους δραστηριότητες αναψυχής.

Σύμφωνα με παραστατικά που βρέθηκαν στο αρχείο του – βρίσκονται επίσης στη διάθεση του «Βήματος» – κατέλυσαν στο εξάστερο ξενοδοχείο «Oberoi». Πρόκειται για ένα πιο τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, με παραδοσιακού στυλ οικήματα σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.

Ο πρώην υπουργός πλήρωνε για κάθε βραδυά περίπου 1.360 ευρω το δωμάτιο και κάθε ημέρα κατέβαλε γύρω στις 2.000 έως 3.000 ευρώ για ρομαντικά δείπνα με τη σύζυγό του και ποτό δίπλα στις τροπικές παραλίες. Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, μόνο για ένα κρασί στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πλήρωσε 550 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα