Το «δράμα» του Νεράντζη: Επί 82 λεπτά μιλούσε σήμερα η Κωνσταντοπούλου!

Σπαρταριστοί διάλογοι στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ανάμεσα στον πρόεδρο Τάσο Νεράντζη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπουλου η οποια σήμερα Πρωτομηνια έκανε νέο ρεκόρ μιλώντας και υποβάλλοντας ερωτήσεις…επί 82 λεπτα!

Διαβάστε τον χαρακτηριστικό διάλογο:

- Κωνσταντοπούλου: Κύριε πρόεδρε επιβάλλετε την τάξη, ενοχλούμαι (σ.σ. μιλούσαν βουλευτές την ώρα που υπέβαλε ερωτήσεις).

- Νεράντζης: Δεν είναι οι μόνες οχλήσεις

- Κωνσταντοπούλου: Συμφωνώ.

Για πρώτη φορά συμφωνώ. Εχετε δίκαιο.

- Νεράντζης: Ε, τότε μάλλον έχω άδικο. Κατι λάθος έκανα για να συμφωνήσετε μαζί μου.

- Κωνσταντοπούλου: Δεν θα απαντήσω στον πρόεδρο και την αήθη συμπεριφορά του. Η οικογένειά μου, μου έμαθε άλλους τρόπους.

- Νεράντζης: Αφήστε τώρα την οικογένειά σας. Προχωρήστε… τελειώνετε. Κανονικά θα έπρεπε να σας πάρω το λόγο.

- Κωνσταντοπούλου: Είστε γενναιόδωρος…

- Νεράντζης: Και φιλεύσπλαχνος με αυτά που κάνετε. Μιλάτε για αγωγή που πήρατε από την οικογένειά σας, αλλά η αγωγή φαίνεται εδώ. Δεν βλέπετε ότι τους έχετε εξοργίσει όλους. Δεν έχετε καταλάβει ότι όπου και αν πάτε, εξοργίζετε τον κόσμο. Επιτέλους!

Να σημειωθεί ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου υπέβαλε ερωτήσεις επί 82 λεπτά, με αποτέλεσμα ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης να πάρει το λόγο και να πει στον κ. Νεράντζη: «Δεν μπορείτε να περιφρουρήσετε την επιτροπή, θα καταθέσουμε πρόταση μομφής».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επενέβη και του απάντησε «αυτό σας πειράζει, όχι ο κόσμος που πεινάει».

«Αφήστε τα αυτά εσείς που μεγαλώσατε στα πούπουλα. Από πολιτική οικογένεια είστε και εσείς» ανταπάντησε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Keywords
Τυχαία Θέματα