Το «αντίο» του Μάκη Πουνέντη στον Αντ1- Γιατί φεύγει μετά από πολύχρονη συνεργασία

Xωρίς αμφιβολία είναι το άτομο που έχτισε με μεγάλη επιτυχία τον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο άνθρωπος που πήρε μια δισκογραφική εταιρία και την έφτασε στην κορυφή. Το διαζύγιο είναι οριστικό όμως και οι δρόμοι Πουνέντη- ΑΝΤ1 χωρίζουν….

Και το καλοκαίρι είχε ακουστεί οτι ο Μάκης Πουνέντης παραιτήθηκε αλλά την τελευταία στιγμή και μετά απο κουβέντες που έκανε με τον Θοδωρή Κυριακού είχε πειστεί να μείνει στο πόστο του. Πριν μερικές μέρες όμως το ποτήρι

ξεχείλισε και ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Ρυθμός» αλλά και της δισκογραφικής εταιρίας Heaven δήλωσε παραίτηση προς έκπληξη όλων. Οριστικά και χωρίς ενδοιασμούς αφήνει ένα πόστο που όλος ο κόσμος γνώρισε τον Μάκη. Απο το καθημερινό ραντεβού του στα ερτζιανά, τα πάρτυ που διοργάνωνε αλλά και τις αποκλειστικότητες που έβγαζε με τραγούδια κλπ. Ο λόγος της αποχώρησής του είναι καθαρά για θέματα λειτουργικά που λόγω της κρίσης τον είχαν περιορίσει και δε μπορούσε να κάνει πράξη στόχους και όνειρα.

Τον συνάντησα εντελώς τυχαία σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας  λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι και για πέντε λεπτά λόγω και της συνεργασίας που έχουμε στο portal μιλήσαμε για όλα αυτά. Ο Μάκης για όσους τον ξέρουν πολύ καλά ( προσωπικά τον γνωρίζω 12 χρόνια) δε μιλάει ποτέ και δε μοιράζεται εύκολα πράγματα επαγγελματικά και προσωπικά. » Είμαι πολύ καλά με το κανάλι και με το σύνολο των ανθρώπων.΄Φεύγω σαν φίλος» . Αυτά ήταν τα λόγια που μου είπε οταν τον ρώτησα αν είναι αλήθεια και δεν είναι απλά μια κίνηση πανικού. » Ναι τελέιωσε αλλά μη το κάνουμε και θέμα. Πέρασα μοναδικά και πετύχαμε πολλά πράγματα με συνεργασία». Έτσι κατέληξε η σύντομη κουβέντα μας.

Το ρεπορτάζ το δικό μου λέει οτι για 2-3 μέρες θα είναι στο πόστο του ακόμη μέχρι να παραδώσει τυπικά το πόστο του και να τελειώσει την εκπομπή του με την Μαρία Ηλιάκη και την Μαρία Μπεκατώρου που κανείς δε γνωρίζει αν θα συνεχίσουν. Λογικά θα σταματήσουν και θα επιστέψει το πρωί η Κατερίνα Ζαρίφη. Θέλει ο ίδιος να χαιρετήσει και να εξηγήσει στο κοινό γιατί αποχωρεί απο ένα χώρο που ήταν στην ουσία το σπίτι του για πολλά χρόνια. Έχει γίνει κρόυση ήδη απο έναν ραδιοφωνικό σταθμό  για επιτελική θέση αλλά δεν είναι αυτή η αιτία που χαιρετάει το Μαρούσι ο Μάκης. Γι αυτό να είναι σίγουροι κάποιοι που αμέσως λένε πίσω απο την πλάτη του οτι «πουλάει» τον ΑΝΤ1 για να πάει αλλού. Ανάγκη δεν το έχει και έχει αποδείξει στο παρελθόν ποιος ήταν αυτός που βοήθησε στα δύσκολα.

Ρεπορτάζ: Χάρης Λεμπιδάκης

Πηγή: newspistol.com

Keywords
Τυχαία Θέματα