Το «Greeks» τίμησε τους Ελληνικούς Συνεταιρισμούς! (Φωτογραφίες)

Mια αυθεντική ελληνική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στο εστιατόριο Greeks όσοι παρευρέθησαν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου όπου τιμήθηκαν οι ελληνικοί Συνεταιρισμοί και παρουσιάστηκαν τα μενού του εστιατορίου.

Όλες οι συνταγές παρασκευάζονται με εξαιρετικές πρώτες ύλες απ΄ όλες τις γωνιές της Ελλάδας και ΠΟΠ προϊόντα των Συνεταιρισμών Νάξου, Ζακύνθου Χίου, Αιγίου καθώς και Συνετ. των Κηπευτικών Κρήτης.

Μερικά

από τα πιάτα που γευτήκαμε ήταν η Ναξιώτικη σαλάτα, τα νοστιμότατα ντολμαδάκια με λάδι Αιγίου, η φημισμένη γραβιέρα Νάξου, το τρυφερό αρνάκι σε πουρέ κίτρινης καλοκύθας, oι φουρνιστές χοιρινομπριζόλες με την σάλτσα τους, το καλοψημένο μοσχαρίσιο φιλέτο με τις υπέροχες ολόκληρες πατατούλες φούρνου και τέλος τα εξαιρετικά μοσχαρίσια μπιφτέκια.

Ακόμα μπορείτε να δοκιμάσετε τέλεια μπιφτέκια γαλοπούλας, φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα χιώτικης μαστίχας καθώς και μια πλούσια ποικιλία από ψαρομεζέδες όπως καλοπαντρεμένες σαρδέλες σχάρας, χανιώτικο στιφάδο σουπιάς, γαρίδες σαγανάκι και άλλα πολλά.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος της ελληνικής ομογένειας των Βρυξελλών και υπεύθυνος για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε παγκόσμιο επίπεδο, κος Γιώργος Μάλλιαρης.

Επίσης παρευρέθησαν δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα, εκπρόσωποι των συνεταιρισμών και γνωστοί σεφ όπως η κυρία Μυρσίνη Λαμπράκη.

Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον με ελληνικά στοιχεία απολαύσαμε εξαιρετικό φαγητό σε τιμές που χτυπάνε την κρίση. Η ρεμπέτικη μουσική και τα τραγούδια μας κράτησαν ευχάριστη συντροφιά όλο το βράδυ.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα