Τις Κυριακές σφυρίζουν στα γήπεδα. Τι επαγγέλματα κάνουν τις υπόλοιπες μέρες;

Τις Κυριακές είναι οι κυρίαρχοι των γηπέδων. Με τη σφυρίχτρα τους κρατούν την αγωνία των θεατών στο έπακρο. Τι επαγγέλματα όμως κάνουν οι διαιτητές της Super League, όταν αφήνουν τις σφυρίχτρες τους;

Το TheSporters ανατρέχει στα βιογραφικά των 26 διαιτητών που καλούνται φέτος να δώσουν λίγη παραπάνω αξιοπιστία στο πρωτάθλημα της Super League.
Όπως φαίνεται, τα σώματα ασφαλείας έχουν την τιμητική τους

στην ελληνική διαιτησία. Το επάγγελμα του αστυνομικού ασκούν οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθήνας), Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας), ενώ ως ειδικός φρουρός υπηρετεί ο Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου). Πυροσβέστες είναι οι Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας) και Τάσος Κάκος (Κέρκυρας), ο οποίος είναι μάλιστα εποχικός. Στο Λιμενικό υπηρετεί ο Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), ενώ για το κοινό καλό πασχίζει και ο Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας), που είναι διασώστης του ΕΚΑΒ.

Με επιχειρήσεις ασχολούνται οι Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), αλλά και ο Ηλίας Σπάθας (Πειραιά) ο οποίος είναι εργολάβος). Στη λίστα της Super League, βρίσκονται και δύο κομπιουτεράδες. Ο Σταύρος Μάνταλος (Αθήνας) είναι καθηγητής πληροφορικής και ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) εργάζεται ως τεχνικός υπολογιστών.

Στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται οι Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας), Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) και Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας – ελεύθερος επαγγελματίας), ενώ σε καλύτερη μοίρα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου), που εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος.

Καλοί με τα νούμερα είναι οι Σταύρος Τριτσώνης (Αθήνας – οικονομολόγος), Θανάσης Γιάχος (Χίου – τραπεζικός υπάλληλος) και Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας – λογιστής).

Ως γυμναστές εργάζονται οι Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) και Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), ενώ το επάγγελμα του φυσιοθεραπευτή ασκεί ο Ανδρέας Παππάς (Αθήνας).

Το πιο κατάλληλο επάγγελμα για τη διαιτησία το ασκεί ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου), ο οποίος είναι οφθαλμίατρος. Τέλος, ο Γιώργος Κύζας από τη Δράμα, επαγγέλλεται επιστημονικός συνεργάτης.
Πηγή: TheSporters

Keywords
Αναζητήσεις
σταυρος μανταλος βιογραφικο, κομινης διαιτητης βιογραφικο
Τυχαία Θέματα