«Τη βρήκα ζωντανή», λέει κάτοικος των Θρακομακεδόνων για την 29χρονη που ξεψύχησε σε χαράδρα (βίντεο)

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έσπευσε να βοηθήσει την 29χρονη πριν αυτή τελικά ξεψυχήσει έχοντας πέσει σε χαράδρα στους Θρακομακεδόνες.

Η 29χρονη γυναίκα πριν πέσει στη χαράδρα περιφερόταν σύμφωνα με τους κατοίκους για αρκετή ώρα στους ερημικούς δρόμους της περιοχής Πανόραμα Πάρνηθας. Δεν ήταν από την περιοχή και είχε πάει στους Θρακομακεδόνες να επισκεφτεί τον αδελφό της.

Συγκλονιστική ειναι η περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα που τη βρήκε πρώτος μέσα στη χαράδρα.

«Από τις 5.30 το απόγευμα την είδαμε να περπατά

μόνη της και λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ, άκουσα ένα θόρυβο και ένα ωχ. Βγήκα και είδα οτι η κοπέλα είχε πέσει στη χαράδρα. Κατέβηκα και τη βρήκα ζωντανή. Τη ρώτησα αν θέλει να τη βοηθήσω και μου ζήτησε να φύγω. Ανέβηκα και πήρα την αστυνομία. Μετά από 10 λεπτά ήρθε το περιπολικό. Κατέβηκα με τον αστυνομικό στη χαράδρα και η κοπέλα είχε μετακινηθεί περίπου 2 μέτρα και ήταν νεκρή»

Ενας ακόμη κάτοικος που κατέβηκε στη χαράδρα βρήκε την κοπέλα δίχως σφυγμό. Ο κάτοικος αυτός δειχνει στην κάμερα του Newsit το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κοπέλα και το σημείο από το οποίο έπεσε στη χαράδρα.

Η αστυνομία ζήτησε να έρθει στο σημείο ιατροδικαστής ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική για να ανασύρει την σορό της άτυχης κοπέλας.

Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ η σορός της 29χρονης ανασύρθηκε απο τη χαράδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απο την αστυνομία, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκληματική ενέργεια και ενισχύεται το σενάριο είτε της αυτοκτονίας, ειτε του δυστυχήματος.

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία του κατοίκου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα