Τέλος ο Σόφο από τον Παναθηναϊκό

Xωριστοί θα είναι πια οι δρόμοι για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Παναθηναϊκό, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να ανακοινώνουν και επίσημα το τέλος της συνεργασίας.

Ο 28χρονος σέντερ είχε οψιόν να ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο, όμως στο τριφύλλι αποφάσισαν να μην ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη επιλογή και να μην κρατήσουν στο ρόστερ τον «Σόφο».

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του», ανέφερε η σχετικά ανακοίνωση.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να γίνει διαπραγμάτευση για να μείνει με ένα ποσό μικρότερο από αυτό που προβλεπόταν στην οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά τελικά οι «πράσινοι» επέλεξαν να αποκτήσουν έναν διαφορετικό παίκτη για τη θέση του σέντερ. Αυτός θα προέρχεται από την ξένη αγορά, καθώς υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει διαθέσιμες θέσεις για έναν ακόμη ξένο (έχει Κάρι, Λάσμε, Γκιστ) και έναν κοινοτικό (έχει τον Ούκιτς).

Ήδη πάντως για τον Έλληνα διεθνή έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η πρώην ομάδα του, η Μάκαμπι Τελ Αβίβ και όχι μόνο…

O Σχορτσανίτης άρχισε πολύ καλά τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αλλά στη συνέχεια είχε κάποιες εκλάμψεις και φτάσαμε στους τελικούς της Α1, όπου είχε πολύ μικρό ρόλο στην ομάδα. Σε 29 ματς της Α1 είχε 8,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 11,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ σε 25 αγώνες της Ευρωλίγκας είχε 8,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 12 λεπτά ανά αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα