Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ σε Πρετεντέρη: Θα πετάμε κι εμείς μπουκάλια στο γήπεδο

Στα όσα λέει και γράφει τις τελευταίες μέρες ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης απάντησε η ΚΟΕ -που αποτελεί μία από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρουν, αφού προβληματίστηκαν πολύ με όσα λέει ο δημοσιογράφος, θα προτρέπουν πλέον τα μέλη τους αντί να αγωνίζονται για το καλύτερο μέλλον της Ελλάδας, θα επιδοθούν σε ευγενέστερες ασχολίες, όπως η ρίψη μπουκαλιών σε γήπεδα.

Αναφέρονται

φυσικά στο επεισόδιο που είχε συμβεί στο ΟΑΚΑ τον Ιανουάριο του 1997, κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, όπου ο δημοσιογράφος είχε πετάξει μπουκάλι στον διαιτητή Συμεωνίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας

Διαβάσαμε το πόνημα του Δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στο «Βήμα της Κυριακής» με τίτλο »Βία με ονοματεπώνυμο» και την αναφορά του, μεταξύ άλλων, και στην ΚΟΕ για την υποδοχή του Χανς Γιόακιμ Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη.

Αφού προβληματιστήκαμε πολύ με όσα λέει ο Δημοσιογράφος, θα προτρέπουμε πλέον τα μέλη μας, και ιδιαίτερα τους νέους, αντί να αντιστέκονται στη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο, αντί να αγωνίζονται για Δημοκρατία και Ανεξαρτησία, να επιδοθούν ολοκληρωτικά σε άλλες, ευγενέστερες ασχολίες, όπως η ρίψη μπουκαλιών σε αγώνες μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα