Συνελήφθη συνεργός του Ρουπακιά για τη δολοφονία Φύσσα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 48χρονος Κωνσταντίνος Κ. που σε βάρος του είχε εκδοθεί Ένταλμα Σύλληψης του Ειδικού Ανακριτή Εφέτη του Εφετείου Αθηνών, για το αδίκημα της απλής συνέργειας από κοινού στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που διαπράχθηκε στο Κερατσίνι.

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί μαζί με άλλα 20 άτομα στις 28 Σεπτεμβρίου

2013 από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β) γιατί σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Τότε ο 48χρονος είχε απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος καθώς δεν είχαν προκύψει σημαντικά στοιχεία σε βάρος του, ενώ δεν φαινόταν να εμπλέκεται άμεσα στη σκηνή της δολοφονίας.Υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές πως ο 48χρονος ήταν ο άνθρωπος που πριν τη δολοφονία του άτυχου τραγουδιστή ενημέρωσε τα άλλα μέλη της Τ.Ο. Νίκαιας για την παρουσία του στο χώρο και έτσι ξεκίνησε η αρχή της μοιραίας για τον Π. Φύσσα επίθεσης.

Το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο 48χρονος ήταν η αφορμή για τη συγκέντρωση του τάγματος εφόδου που κατέληξε στη δολοφονία.

Ο Κωνσταντίνος Κ. Αναμένεται οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία. Η κατηγορία που αναφέρεται στο νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του αναφέρει στο “αδίκημα της απλής συνέργειας από κοινού σε ανθρωποκτονία με πρόθεση”.

Keywords
Τυχαία Θέματα