Συνεχίζει ο Βορίδης: Ότι συγκυβερνούμε με το ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι χάσαμε την ιδεολογική μας ταυτότητα [βίντεο]

Αμείωτη συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ξέσπασε χθες μετά τις δηλώσεις του Μ. Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Διαβάστε τι είπε:

Ο σχηματισμός της κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει

ότι χάσαμε την ιδεολογική μας ταυτότητα

Άλλο είναι το ζήτημα της δημιουργίας της κυβέρνησης και άλλο η ιδεολογική μάχη έτσι όπως την αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία.

Έχω ακούσει πολλές φορές το ΠΑΣΟΚ να ασκεί κριτική στις κυβερνήσεις της ΝΔ και όχι στο συνέδριο του αλλά μέσα στο κοινοβούλιο . Ηταν μία αναφορά που είχε να κάνει με τον εσωτερικό διάλογο στη ΝΔ. Δηλαδή, πώς πρέπει να κινηθεί το κόμμα, ποια πρέπει να είναι η ατζέντα του… Και αυτό ειπώθηκε μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο μιας πολιτικής κατεύθυνσης, μια ιδεολογικής μάχης.

Νωρίτερα στην ίδια εκπομπή, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σύμφωνος με τον κ. Βορίδη, χαρακτηρίζοντας “καταστροφική για τη χώρα η πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ’80”.

Υποκριτική χαρακτήρισε, στην ίδια εκπομπή, τη θέση του κ. Βορίδη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και υπογράμμισε οτι οι δηλώσεις του υπονομεύουν την λειτουργία της κυβέρνησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα